Őselemek a horoszkópban

horoszkopFöld, víz, tűz, levegő: a négy őselem igencsak befolyásolja életünket: attól függően, melyikhez tartozik jegyünk, a sorsunk is másképp alakulhat. Milyenek vagyunk, és mit hoz 2018?

Amikor csillagjegyeket vizsgálunk és szeretnénk megérteni a természetüket, többféle tényező is számításba jön az elemzésükhöz. Hogy férfias vagy nőies jellegűek, hogy milyen a dinamikájuk, de ami talán a legfontosabb, hogy milyen elemű az adott csillagjegy. A durva fizikai őselemek közül négy, fajsúlyuk szerint a föld, a víz, a tűz és a levegő egyenként három-három jegyet hatnak át, és ezek az elemek más és más módon nyilvánulnak meg az adott csillagképben. Mégis közös vonásuk, hogy hordoznak magukban egyfajta, az elemre jellemző hangulatot, reakciókészséget és életstílust. Már maguk az elemek és jegyek természeti képei is sokat elárulnak az adott szülöttről. A különféle őselemek hatással vannak hangulatodra és pl. tanulási vagy gondolkodási mechanizmusodra.

TUDTAD? Az azonos őselembe tartozó szülöttek általában könnyen harmonikus párkapcsolatot tudnak kialakítani egymással, míg a más elemekbe tartozókkal inkább izgalmas, de feszültebb, szó szerint szikrázó lehet a kapcsolatunk.
Amikor arra vagyunk kíváncsiak, milyen elemek dominálnak bennünk, minden bolygó jegyhelyzetét meg kellene vizsgálnunk, amire csak egy személyes képletelemzés tud igazán rávilágítani, de ha napjegyünket, Hold jegyünket és az ascendensünket is megvizsgáljuk, a 3 tényezőből már közel 90%-os képet kaphatunk magunkról.

fitt info magazin 2018 002 k


*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2018. 02. számában olvashatsz vagy áprilistól keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!