Egy életen át tartó hűség

husegl

Kézen fogva, szenvedélyben égve, boldogan, a romantikus jövőbe nézve. A szerelmet mind így képzeljük, amikor kezdődik. Ha odafigyelünk rá, így is lesz: a félrelépés pedig fel sem merül.

 Egy szerelem kezdetén nem is merül fel, hogy másfelé kacsintgassunk, olyan nagyon elborít minket az érzelem, a románc érzése. Ahogy eljönnek a hétköznapok, már könnyebben előfordul, hogy más is megtetszik, esetleg vonzódunk is, de ez persze még nem jelenti azt, hogy félre is lépnénk. Ha ez mégis megtörténik, az nagyon gyakran a kapcsolat végét jelenti. De hogyan akadályozzuk meg, a bajt? 

Legyen egy megegyezésetek
Beszéljétek meg a párotokkal, már jó előre, hogy hogyan kezeljétek a kísértéseket. Mit kell megosztanotok egymással? Már azt is, ha valaki mást vonzónak találtok? Egyezzetek meg abban, hogy mit tekintetek hűtlenségnek, mert egyáltalán nem biztos, hogy egyezik a véleményetek erről. Lehet, hogy egyikőtök szerint nem gond, ha együtt vacsorázik egy volt partnerével, míg a másikat ez teljesen kiborítja. Ha tisztázzátok a fogalmakat és a határokat, sokkal könnyebben navigálhattok majd a kapcsolatban.

Legyetek a legjobbak!
A megcsalás legjobb ellenszere a nagyon jó kapcsolat. Ha egymásban találjátok meg azt, ami érzelmileg és fizikailag is kielégít, miért is vágynátok valaki másra? Mindig figyeljetek arra, hogy ti legyetek a legjobbak a másiknak, ha vannak olyan területek, ahol gondot éreztek, lépjetek közbe minél hamarabb, és mindig legyetek őszinték, hogy mit lehetne javítani.

001 001 FIM 2019 02 covers jav01 net


*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 02. számában vagy áprilistól keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!