Singh Viki új élete

RM2A4816a arcSingh Vikit már jó pár éve megismerhette a közönség, és most a fantasztikus hang mellett sugárzó boldogságával is megörvendezteti a rajongókat: szerelmes, sikeres és megszabadult felesleges kilóitól is.

Az elmúlt időszakban nagyon sokat fogytál, ami sokaknak nem megy könnyen. Neked hogy sikerült?
8-10 kiló ment le, valóban! Nem mindig küzdöttem a kilókkal, bár mindig hajlamos voltam a hízásra. A nagyon vékony időszakomban 47 kiló voltam, szinte nem volt fenekem sem. Nekem eleve olyan az alkatom, hogy van egy 100-as csípőm, és ha nagyon lefogyok, lapos lesz a popsim. Később egy nagy szakítás után négy évig egyedül voltam. A Rising Star versenyében, bár a legjobb ötben végeztem, és nem is tűntem el a süllyesztőben, de nem jött olyan áttörés, mint vártam. Különösen, mert előtte azért már ott volt a sikeres szakmai karrierem, jól ismerték a nevemet, ebből éltem, a mai napig tanítok és énekelek is. A tehetségkutató után nem változtak meg annyira a dolgok, mint szerettem volna. De aztán tavaly jött a nagy változás: Tomi, a párom, és új menedzserem is lett.
Ehhez mit kellett tenned?
Folyamatosan küzdöttem azzal, hogy feljött rám 8-10 kiló, azt éreztem, hogy hiába járok edzeni. Folyamatosan jutalmaztam és vigasztaltam magam, mert nem voltam boldog. Egy kis csoki, egy kis túrógombóc: minden napra jutott legalább két ilyen. Állandóan csaltam, és megmagyaráztam magamnak, hogy megtehetem, mert edzek. Úgy éreztem, hogy megérdemlem a finomságokat, mert ha már úgysem úgy mennek a dolgaim, ahogy szeretném, akkor legalább egyek egy jót. A kisugárzásom kezdett megváltozni, eltűnt a varázsom, azt éreztem, hogy például egy szórakozóhelyen észrevétlen vagyok, és az is voltam. A színpadi dolgaim sem úgy működtek, ahogy kellett volna. Nagyon akartam a változást, kineziológusnál voltam oldásokon, és utána mintha már megengedtem volna magamnak, hogy jobbak legyenek a dolgok. A kineziológushoz is azért mentem el, mert éreztem, hogy nem jó mederben vagyok, és nem akarom sajnálni magam, mert az nem vezet sehová. Utána hetek alatt bevonzottam az életembe Tomit, és az új menedzseremet is.

fitt info 2018 004 cimlapnagy beharang*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2018. 04. számában vagy szeptembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!