Szalai Evelin: a világ 3. legjobbja

 evelinl2018 decemberében bronzérmet szerzett Bikini Fitnesz kategóriában a világbajnokságon: Szalai Evelin egy pihenőidőszak végén újra formában: igazán érdemes a szemünket rajta tartani!

Szalai Evelin nem először szerepel a fitt.info magazin címlapján: éppen három éve beszélgettünk az akkor még csak húszéves kezdő versenyzővel. A fiatal lánynak nagy tervei voltak: hogy ezeket hogyan sikerült valóra váltani, és merre tart most, arról is mesélt.

Elevenítsük fel, miről is beszéltünk 2016 februárjában? Alig győzted sorolni a versenyeket!
Igen, akkor szinte még az első versenyeimre készültem, amelyek nagyon is jól sikerültek! Abszolút bajnoki címet szereztem Bikini Fitnesz kategóriában, és a Fitmodell kategóriát is megnyertem a FitBalance-on. Még akkor ősszel a Magyar Bajnokságon is megnyertem a kategóriámat, aztán Dominikán a világbajnokságon tizenkettedikként végeztem.
És a sorozat nem maradt abba, hiszen az elmúlt évet még nagyobb sikerrel zártad, ugye?
2018 decemberében indultam Ecuadorban a világbajnokságon, ahonnan juniorként bronzérmet hoztam el, pedig olyan komolyan most nem is készültem. Ez hatalmas eredmény, juniorként nagyon kevesen dicsekedhetnek ilyennel világviszonylatban. Egyébként junior kategóriába 23 éves korig tartozunk – én most vagyok ennyi.

001 001 FIM 2019 02 covers jav01 net


*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 02. számában vagy áprilistól keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!