GyereKi! Fesztivál

fesztivalterkep A GyereKi! Fesztivál az idei évben először kerül megrendezésre Velence központjában, hagyományteremtő céllal. A fesztivál célközönsége elsősorban a gyermekes családok. A szervezők célja hosszútávon a legnagyobb magyarországi családi- és gyermekfesztivál megteremtése minden korosztály számára, olyan tematikus helyszínek kialakításával, ahol a színvonalas szórakozás mellett a kultúra, az egészséges életmód és a sport is kiemelt szerepet kap. Az iskolakezdés előtti utolsó hétvégén, 12 sokszínű programhelyszínnel várnak a szervezők minden kedves családot, aki kikapcsolódásra vágyik.

A dm számára mindig kiemelten fontosak voltak az anyukák és a kisgyermekes családok. A drogéria folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy segítse a családok életét. Baba bónusz programját azzal a céllal indította el, hogy a szülők a legjobb gondoskodást nyújthassák gyermekeiknek, s a program a babavárás ötödik hónapjától egészen a gyermekek hároméves koráig kíséri el a családokat. A dm a szabadidő tartalmas eltöltéséhez is szeretne hozzájárulni, ezért idén első alkalommal családi fesztivált rendez.
Helyszín
A fesztivál helyszíne, Velence központjában, a megújult sétánnyal szemben, a szabadstrandhoz közel, a Széchenyi és Gárdonyi főutak által határolt területen fekszik. A sík és erdős részek tagoltsága ideális helyszínt nyújt a családi fesztivál számára. A fesztivál stratégiai partnere a Velence Resort & Spa 3-4 perc sétával érhető el. A parkolásra, elegendő parkolóhelyek biztosítására Velence városa kiemelt figyelmet fordít. A parkolóhelyeket térítés ellenében vehetik igénybe a vendégek.
Nyitva tartás és programok
Augusztus 26. (SZOMBAT) és Augusztus 27. (VASÁRNAP) 10.00 - 21.00
A Nagyszínpad, a Kényelem Szigete programhelyszín és a vendéglátóegységek kivételével minden program a nagyszínpad utolsó koncertje előtt, azaz 19.30-kor ér véget mindkét napon.
A gyerekek kipróbálhatják magukat filmrendezőként, bepillantást nyerhetnek a mozis kulisszatitkokba, izgalmas sportvetélkedőkkel találkozhatnak. Gasztro helyszínünkön látványkonyhában készülnek egészséges, könnyen elkészíthető ételek, a kreatív sarokban kézműves programok és logikai játékok, óriás társasjáték várja a kicsiket és nagyokat. A beauty helyszínen anya és lánya együtt szépülhet, lesz autósiskola, a világ játékos bemutatása sem marad el, miközben a kényelem szigetén a szülők is megpihenhetnek. A rendezvényen a legkisebbekkel érkezőkre is gondoltak: a helyszínen kialakításra kerül egy pelenkázó helyiség, valamint etetősátor is, hogy az édesanyák nyugodtan elintézhessék a babákkal kapcsolatos teendőket.
Belépés, jegyek
A jegyek megvásárolhatók elővételben, a Broadway jegyirodában és www.broadway.hu weboldalon, valamint a www.jegy.hu és az Interticket online jegyértékesítő rendszeren keresztül. Helyszíni értékesítés az elővételben értékesített jegyek számától függően várható.
Jegyárak
•    Felnőtt: 1 500 Ft
•    Gyermek / nyugdíjas: 500 Ft

A dm hisz benne, hogy az együtt játszás, az együtt nevetés óriási érték, a dm GyereKi! Fesztivál a közös pillanatok megéléséhez nyújt változatos programokat a családoknak. Várunk mindenkit szeretettel, búcsúztassuk együtt a nyarat!