Olasz hetek az Auchanban

Olasz hetek etelekAz Olasz Külkereskedelmi Intézet és az Auchan Magyarország Kft. együttműködésének köszönhetően 29 dél-olaszországi cég termékeit ismerhetik meg a magyar vásárlók november 4-ig Az itthon korábban még nem forgalmazott különleges élelmiszerek és kozmetikumok az Auchan áruházaiban vásárolhatóak meg az Olasz Hetek program keretében, ahol négy olasz tartomány, Campania, Calabria, Puglia és Szicília mutatkozik be.

Olasz hetek GianniAz olasz konyha nagy népszerűségnek örvend Magyarországon, a nemzetközi konyhák között kiemelkedő helyet foglal el. Erre bizonyíték a sikeresen működő olasz éttermek száma, amelyekben általában olasz a főszakács. Az olasz konyha friss, egészséges alapanyagokat használ, és az egyszerűbb fogások gyorsan és könnyen elkészíthetők otthon is. Az olasz élelmiszergyártókra jellemző, hogy többnyire családi vállalkozásból induló, kézműves hagyományokra épülő kis- és középvállalkozások, ez a háttér pedig kiváló minőségű termékeket eredményez.
Olasz hetek termekek
A 19 Auchan áruházban megrendezésre kerülő Olasz Hetek során olyan különleges termékekkel találkozhatnak a vásárlók, amelyeket a magyar piacon eddig még nem forgalmaztak. A meglévő nemzetközi konyha olasz termék választéka mellett az alábbi termékkategóriákban fedezhetnek fel 250 féle újdonságot az érdeklődők: hosszú szavatossági idejű bio gyümölcslevek, különféle borok (fehérborok, habzóborok, rozék, vörösborok), citromlevek, ecetek, de kávék, kekszek, kézműves tészták, olajok, olajbogyók, tonhalak, sajtok, szószok is gazdagítják majd a kínálatot, sőt, kozmetikai termékek is megjelennek.