Az idő folyamatosan múlik, mégis igazán akkor érezzük ennek jelentőségét, amikor elérkezik az év utolsó hónapja, a december. Ilyenkor általában átgondoljuk, hogy mi is történt az elmúlt évben, és mit szeretnénk megvalósítani a következőben.

 

Így vagyunk ezzel mi is, hiszen az élet az A1 Wellnessben sem áll meg, legfőbb célunk, hogy a vendégeink szívesen járjanak ide, ennek érdekében folyamatosan tervezgetünk, újítunk, változtatunk látogatóink igénye szerint. Ráadásul az A1 többféle kártya-elfogadóhelyként (például Fitt Kártya) számos kedvezményes lehetőséget nyújtott a sportolásra vágyóknak.

Az idei évben is ezt tettük.

 

Januárban szerveztük meg (Magyarországon elsőként) az első ingyenes aerobic-és fitness hétvégét (az Építők Sportpályán), ahol óriási volt az érdeklődés, több mint ötezren fordultak meg itt e két nap alatt, és az óratartó tanárok számára is egy felejthetetlen élmény volt a közönségnek órákat tartani. Ezt a lendületet az A1-ben is egész évben tartottuk, folyamatosan újítottunk annak érdekében, hogy egészen a pici gyerekektől az idősebb korosztályig mindenki találjon magának sportolási, kikapcsolódási lehetőséget. A fitness terem cardio részlegét állandóan bővítettük újabb futó-és taposó gépekkel, mindezek mellett az aerobic termek órarendjét is mindig bővítettük (core board, power dumbell, preventív gerinc gimnasztika).

 

Tavasztól a kozmetika és a masszázs mellett, már fodrászat is várja vendégeinket, a fitness területén működő ingyenes gyermekmegőrző pedig továbbra is töretlen népszerűségnek örvend. Októberben került megrendezésre a második ingyenes aerobic-és fitness hétvége az A1 szervezésében, ami hasonló pozitív visszajelzéseket hozott az emberek sportszeretetéről, mint a januári rendezvény. Közel 3000 látogató jött el. Mindemellett az A1-ben is rendszeresen voltak ingyenes hétvégék meglepetésekkel, ajándékokkal, így mindig elégedetten távozhattak az idelátogatók.

 

Aki esetleg még nem járt nálunk, és szívesen eljönne, annak ajánljuk, hogy látogasson el hozzánk az idei év utolsó ingyenes napjára, december 19-én, pénteken, és töltsön el egy nagyon kellemes napot az A1-ben. Családosok, anyukák, pici gyerekeiket is hozhatják. Gyermekmegőrzőnkben minden nap 8-20-óráig hozzáértő óvónők, dadusok foglalkoznak a picikkel. A sportolás mellett érdemes kipróbálni a kozmetikát (ahol tengeri eredetű kozmetikai anyagokkal kényeztetik el a hölgyeket), a masszázst (ahol teljesen ellazulhatunk), a fodrászatot (ahol akár a családunk minden tagjának rendbeszedik a frizuráját), és mindezek után érdemes egy finom salátát fogyasztani vitamin bárunkban nem fognak csalódni.

 

Akinek nincs ötlete, hogy párjának, családtagjának, barátainak mit ajándékozzon Karácsonyra, azoknak érdemes megragadni az alkalmat, hiszen december második felétől kedvezményesen vásárolhatnak bérleteket az A1-be. Minden kedves vendégünknek szeretnénk nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog, fitt újévet kívánni.

 

Mészáros Réka  

A1 Wellness Center szakmai igazgató

1023 Bp., Árpád fejedelem útja 26-28.

Tel.: 346-3030

www.a1wellness.hu