A Kolping Hotel hatalmas parkban helyezkedik el, Hévíztől 1 km-re. Nem csak kiváló földrajzi- termálvízi adottságairól ismert. Tíz éves működése-fejlődése alatt neve fogalommá vált – olyan gyerekbarát szállódává nőtte ki magát, mely a kényelmet, a luxust, az extra szolgáltatást nyújta az egész családnak. Miközben a szülők lazítanak, a gyerekekkel szakképzett óvónők foglalkoznak.  

 

Kedves Fitt Info Olvasók! Kedves Vendégeink!

 

Amikor az első vendégeket 1996-ban még gumicsizmában volt szerencsém üdvözölni, már lassan közeledett az építkezés vége. Azóta 10 esztendő telt el, nagyon hamar, ami alatt vendégeink igényeihez igazodva szinte hihetetlen mennyiségű munkát sikerült elvégezni. Az évek folyamán számos hasznos ötletet kaptunk Önöktől, melyek megvalósításával hozzájárulhattunk vendégeink még színvonalasabb pihenéséhez. Az elmúlt évtizedben több mint 143 000 vendég keresett fel bennünket a világ minden pontjáról, így Alsópáhok neve egyre inkább ismerősen cseng mind bel-, mind külföldön.

Szállodaigazgatóként és négy gyermekes családapaként ezernyi új ismerősre és rengeteg tapasztalatra tehettem szert az eltelt évek során. Nagy örömmel tölt el ez, hiszen mindezt az Önök szolgálatában hasznosíthatom a jövőben is.

 

Látogasson el újra, vagy ha még nem járt nálunk, győződjön meg személyesen szolgáltatásaink kitűnő színvonaláról.

 

Üdvözlettel:

 

Baldauf Csaba

szállodaigazgató

Kolping Hotel Spa & Family Resort

 

 

Naponta játék, fitnesz

Kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak!

 

A hotel szó hallatán a legtöbben egy sokemeletes épületet képzelnek maguk elé … addig, amíg fel nem keresik a Kolping Hotelt, mely egy igazi zöld „oázis”, 9 hektáros parkban helyezkedik el, Hévíztől 1 km-re.  

•Úszás, fürdőzés, pancsolás – mindez egész évben, függetlenül az időjárástól. Ha esik, fúj vagy fagy, fedett élményfürdőnkben tölthetik el a napot a vendégek.

•Hetente többször ingyenes babaúszásra hozhatják el a szülők csemetéiket.  

•A gyerekek önfeledten játszanak, szórakoznak, új barátokra tesznek szert, miközben szüleik masszázzsal kényeztetik magukat vagy a fitneszteremben izzadnak. Használja ki, hogy mindeközben gyermeke nem az Ön ölében ül, hanem szakképzett óvónők gondoskodnak róla.

•Heti 40 órában várja Bobóország (ovi) a lurkókat különböző barkácsprogramokkal, közös játékkal és énekléssel.

•Az 1 és 3 év közötti csöppségekkel érkező szülők is élvezhetik a szálloda szolgáltatásait, hiszen heti 3 napon, 15 órában bölcsőde is üzemel a szálloda területén.  

 

Mélyből fakadó egészség

Terápia, gyógykúra és szépészeti kezelések a Kolpingban

 

„Csak egészség legyen, gyermekem!“ Ugye milyen ismerős ez a mondat? A fiatalabb generációt általában kirázza a hideg az effajta elcsépeltnek tűnő szavak hallatán. Talán ezért is hiszik azt, hogy a gyógykúra kizárólag nyugdíjasoknak való. Ez nem így van.

•A Kolping Hotel gyógyközpontjában szakképzett orvosok, fizikoterapeuták és masszőrök minden korosztályt szívesen „vesznek kezelésbe“:

•A hotel néhány éve immár saját termálkúttal rendelkezik. 320 m mélyről érkezik a magas kén- és nátrium-hidrokarbonát tartalmú víz, melyet egy külön erre a célra épített medencében, 37 Celsius fokos hőmérsékleten élvezhetnek a vendégek. Kiválóan alkalmas izomlazításra, baleseti és műtéti utókezelésre, remek gyógyír reumatikus problémákra, artritiszre, csontritkulásra, enyhíti a hölgyek változó kori panaszait.

•Elég napi 1 pohárnyi a gyógyászaton található Mihály-kút gyógyvizéből különböző gyomor-, bél- és emésztőrendszeri panaszok kezelésére.

 

Akciók!

Minden eddiginél bővebb programajánlat 2006-ban

 

Az elmúlt 10 év alatt legfiatalabb vendégünk 10 naposan érkezett, a legidősebb 94 évesen pihent nálunk.   Sokéves tapasztalattal a hátuk mögött   munkatársaink mindenre   találnak megoldást – a család valamennyi tagja valóban felhőtlenül kikapcsolódhat. A jubileumi évben rendhagyó akciókkal és különleges programkínálattal várjuk a velünk ünneplőket! Minden hónap tartogat meglepetést!

 

 

Januári árzuhanás!3=4!!! Január 1-től 31-ig 4 éjszaka foglalása esetén 1 éjszakát ingyen tölthetnek el szállodában.

 

Februárban Fit családi csomag 2006.02.06-11.

2006-ban az A1 Óbuda Wellness Központ szakemberei segítségével és a verseny aerobic kétszeres Európa bajnok, világkupa győztes Mészáros Réka szakmai vezetésével rendezünk intenzív wellness foglalkozásokat. A csomagokat 5 éjszakás foglalás esetén ajánljuk, de természetesen bármikor csatlakozhat Ön is. A tornák idejére gyermekmegőrzést biztosítunk! A programokon való részvétel szállóvendégek részére díjmentes.

Gyerektorna

Anyukáknak: zsírégető torna, kondi torna, kondi step, alakformáló torna, állapotfelmérés, ideális testsúly- és testzsír százalék kiszámítása

Apukáknak: állapotfelmérés, edzés személyi edző segítségével, edzésterv készítés, testösszetétel elemzés

 

További információ: 83/344-143, sales@kolping.hotel.hu  vagy www.kolping.hotel.hu