A legjobb párokkal is megtörténik, hogy kifulladnak. A vad egymásra találások, huncutkodások egyre ritkulnak, unalmasabb és fantáziátlanabb lesz a szexuális életük. De Neked nem muszáj ebbe beletörődnöd. Ha kipróbálod tippjeinket, nem kell többet fejfájásra hivatkoznod! A kommunikáció az ágyban is fontos, ahogy az élet más pillanataiban.

 

1.                   felejtsd el a bikinivonalat, próbáld ki a brazil gyantát!
Biztosan hallottál már a brazil gyantáról – ami – azzal, hogy intim zónádból minden szőrt eltávolíttatsz -, mintha a prepubertás korba vinne vissza. Sok nő van, aki a brazil gyantázástól szexibbnek érzi magát, mintha egy kis titkot rejtegetne. Képzeld csak el, hogy fog reagálni a párod! Ráadásul a gyantázással olyan selymes lehet a bőröd, amit a borotválással sosem érhetsz el, hiszen az nem távolítja el a szőrszálak gyökereit.
 

1.                   miért legyél önmagad, amikor valaki más is lehetsz?
Első hallásra butaságnak tűnhet, de lehet, a Te szexuális életednek is csak egy kis szerepjáték hiányzik! Így máris változtatsz az esti rutinon. Biztosan nagyon jó lehet anyának, edzőnek, diáknak vagy akárminek lenni, ami épp a valóságban vagy, de ha valami mást is kipróbálsz, a párod egészen új fényben láthat majd! A leggyakoribb választások ezen a téren: orvos/páciens, tanár/diák, stewardess/utas, háztulajdonos/szerelő.
 
2.                   az érintés hatalma
Már sokszor bizonyították, az érintés segít az ellazulásban, és közelebb hozza az embereket egymáshoz. Miért is ne próbálnád ezt meg otthon is? A páros masszázs az egyik legjobb módszer, hogy felturbózd a libidód! Használjatok illatos masszázsolajat, amit akár magatoknak is összeállíthattok bázisolajból (mandula, avokádó), és illóolajokból (pl. a jázmin növeli a nemi vágyat). Gyújts néhány gyertyát, sötétítsd be a szobát, tegyél be halk zenét, és így az otthoni spa hangulat teljes lesz. Majd meglátod, hova vezet…
 
3.                   „beszélnünk kell”
A kommunikáció az ágyban is éppolyan fontos, mint az élet más pillanataiban. Sokan mégis magukban tartják érzéseiket, gondolataikat a legintimebb percekben. Ez pedig sokszor csalódáshoz vezet. Ne gondoljátok hát egymásról, hogy gondolatolvasók vagytok, inkább mindig mondjátok ki nyíltan, amire vágytok. Szintén jól bevált módszer, ha egy csábos üzenetet készítesz párod tárcájába, esetleg sms-ben küldöd el neki a nap folyamán. Biztosan szívesen siet majd haza egy ilyen invitálásra!
 
4.                   rendezd be a színpadot!
Az unalmas hétköznapokon egy megváltoztatott díszlet is sokat segíthet. Néhány új párna, egy új ágynemű, gyertyák, egy közös fürdő, és máris véget vetettél a monotóniának. Ez talán a legegyszerűbb módszer, hiszen sokszor meg is vannak az eszközeid hozzá, már csak be kell vetned őket!
 
5.                   minden a csípőn múlik!
Nem kell ahhoz táncbajnoknak lenned, hogy érezhesd, ahogy a zene ütemére való közös mozgás közel hoz benneteket egymáshoz. Különösen, ha latin táncot választotok, például salsát! Még a legtehetségtelenebb párok is tudnak otthon lassúzni, akár beiratkozhattok egy tánciskolába is. Ha párodat nem tudod rávenni, akkor ne habozz elmenni egy hastánc tanfolyamra, manapság sok pszichiáter is ezt ajánlja a nőiesség fokozására. A hastánc mindenkinek jól áll, és hihetetlen szexuális energiát szabadít fel. Ha vége az órának, menj haza, és mutasd be otthon, mit tanultál.
 
6.                   fedezd újra fel az ártatlanságot!
Vidd vissza az örömet és ártatlanságot a hálószobádba. A felnőttek sokszor túl keményen beszélnek és próbálkoznak. Legyetek játékosak, könnyedek, semmi sem kötelező. Felejtsd el a teljesítménykényszert! Próbáltatok egy jó kis bújócskát vagy fogócskát mostanában?
 

5 érzékre ható érzékiség

    Kóstold meg!
 
Vond be mind az 5 érzéket a szexuális életedbe. El sem tudod képzelni, milyen hatása lehet ennek! Főzzetek együtt valami finomat, és együtt egyétek meg. Ne habozzatok akár egymást etetni közös művetekkel! A vágyfokozó ételek és italok, mint a pezsgő, a kaviár, eper, csokifondü vagy kagyló ráadásul a luxus érzetét is keltik. A közös főzés megajándékoz benneteket a közös tevékenység örömével, ami sokkal jobb, mint egymás mellett ülve tévét nézni. Közben beszélgethettek, nevetgélhettek, és egy kis flört is belefér!