Nyáron fürdőzünk a tengerben, a napfény feltölt minket energiával. Ezeknek a nyári élvezeteknek azonban ártalmas hatása is lehet, ezért hajunk mindenképpen védelmet kíván. A klóros illetve sós víz kiszárítja a hajvégeket, a hajszál rostjainak szerkezetét meggyengíti. A hajszálak szálkásodnak, kifakulnak.

 

Nyáron tehát, jobban mint valaha, szükségük van a személyreszabott ápolásra, hogy hajszálaink megőrizzék szépségüket, selymes tapintásukat és fényüket. A Kérastase 1987 óta foglalkozik azzal, hogy megfelelő termékeket dolgozzon ki a napfény káros sugarainak kitett haj ápolására.   A Soleil termékcsalád személyreszabott védelmet és ápolást biztosít minden hajtípusra, legyen az festett vagy természetes.

 

Napozás utáni Hajfürdők természetes és   festett hajra biztosítják a megfelelő ápolást, a könnyed tisztítást, amely konpenzálja a haj nap okozta kiszáradását. Minden hajtípusnak megfelel, akár mindennapos használatra is alkalmazható. Gyógyír a festett hajnak: regenerálja a hajszál rostjait, a hajszín megőrzi tökéletes fényét.  

A Voile Protecteur   Hajvédő permet megvédi a haj színének szépségét, mindemellet észrevehetetlenül átetsző. Ideális mindennapi használatra, diszkréten védi a hajszálakat úgy a városi napfényben mint a tengerparton. A termékek kizárólag Kérastase tanácsadó szalonokban kaphatók.