Fekete, gyönyörű hosszú haj, sötét, igéző szemek, és hibátlan   vonalak, ha a külsőt vesszük szemügyre, akkor talán leginkább így lehetne jellemezni Gregor Bernadettet. Az egzotikus szépségű színésznő még a Arrows Forma-1-es istálló tulajdonosait, vezetőit is megígézte, épp ezért felkérték, hogy legyen a Hungaroringen a csapat háziasszonya.

 

A légiesen karcsú művésznőt arról kérdeztük, mi mindent tesz azért, hogy alakja hibátlan maradjon.

 

– Amíg nem született meg a gyermekem átlagosan vékony nő voltam. Nem álltam rá nap, mint nap a mérlegre, egyáltalán nem tudtam, hogy hány kiló vagyok. Akkoriban nem is nagyon híztam, de nem is fogytam. Néha mégis azt mondták az ismerőseim, hogy úgy nézek ki, mintha híztam volna egy csöppnyit, alig néhány nap múlva pedig mások megkérdezték, hogy fogytam-e valamennyit. Nem nagyon foglalkoztam az egésszel. Amikor megszületett a kisfiam, akkor, mint minden nőnek, nekem is átváltozáson ment keresztül az alakom. Féltem attól, hogy sok anyukával egyetemben én is elhízom, mondván megszületett a gyerekem, most már majdnem mindegy hogyan nézek ki. A legtöbben úgy gondolják, ezek után nem kell magukkal foglalkozniuk, csak a gyerekkel, de szerintem egy nőnek mindig igényesnek kell lennie önmagával szemben.

Bernadett elmesélte, hogy még pici volt a gyermeke, amikor az étrendjébe úgynevezett kúra napokat vezetett be. Ilyenkor jobbára csak gyümölcsöt, ásványvízet és teákat ivott, ezzel méregtelenített és könnyítette a szervezete munkáját. Körülbelül három éve pedig teljesen megváltoztatta az étrendjét.

– Azóta sokkal jobban érzem magam. Nem mondom azt, hogy soha nem csábulok el, szerintem nem lehet mindig mindenről lemondani, mert egy idő után hihetetlenül frusztrált lenne az ember. Naponta másfél órát edzem, a legtöbbször délután négyig egy falatot sem eszem, és ezt már észre sem veszem. A reggelhez elmaradhatatlanul hozzátartozik a két csésze tejeskávé, ezzel kezdem a napot. Az étkezéseknél arra mindig odafigyelek, hogy fehérjét és szénhídrátot együtt sose fogyasszak, így az emész-tőrendszeremet nem terhelem meg. Esténként nekem is oda kell figyelnem, mert leginkább ekkor érek rá enni. Néha lelkiismeret-furdalás nélkül elcsábulok, de legtöbbször fegyelmezetten betartom a magamnak állított szabályokat.

J. H.