Élvezd gondtalanul a nyár örömeit, utazz szép tájakra, készíts napi beosztást sok mozgással és még több élménnyel, ami csak a napsütötte órákba belefér! Válassz friss ízeket, egyél annyi zöldséget és gyümölcsöt, amennyit csak bírsz, könnyű vacsorákat, és a kirobbanó formád egész nyáron megmarad! Légy aktív!

 

Használd ki a nyarat, és töltsd tele a naptáradat érdekes programokkal, ügyelj arra, hogy az alakodra is jó hatással legyenek! Mazsolázz képzeletbeli órarendünkből, majd próbáld ki, nem árt felfrissíteni a hétköznapjaidat!
 
06:30
Ébredj gyümölcsökkel! Több felmérés hangsúlyozza, hogy a reggeli étkezésnek milyen nagy szerepe van abban, hogy karcsú maradj. Reggelizz könnyedén, készítsd el előző este a laktató rostokkal teli gyümölcssalátát. Egy lédús görögdinnye elmajszolva, egy nagy pohár gyümölcslé elfogyasztásával ér fel, csak teli rostokkal. Ám ne felejts el fehérjét hozzáadni a reggelidhez, például egy teljes kiőrlésű kenyérszeletet kenjél meg körözöttel. A csak gyümölcsökből álló reggeli leüti a vércukorszintedet, és éhes is maradsz.
TUDTAD?: Több fehérjében dús táplálék, mint pl. tojás mellett kevesebb finomított szénhidrát fogyasztása segít a zsírégetésben.
 
(A teljes cikket elolvashatod a fitt.info magazin június-júliusi számában!)