Sokan álmodnak arról, hogy mindenféle erőfeszítés és diéta nélkül valamilyen csodaszer segítségével szabaduljanak meg túlsúlyuktól. Csodák azonban – tudod -, nincsenek. Ám ha a nagy melegben lusta vagy, és nem mozogsz annyit, mint egyébként, igénybe veheted olyan speciális gépek segítségét, amelyekkel lemasszírozhatod a zsírszöveteket, s a méregtelenítést még hatékonyabbá teheted.

 

 

NE TEDD!

Ilyenkor nyáron, a strandszezon kezdetekor gyorsan, látványosan akar mindenki fogyni. Csakhogy, nem biztos, hogy ez a módszer a hatékony. Hogy miért nem?

•Koplaláskor először a szénhidrát ürül ki az izmokból, s az éhség ellenére a zsír csak lassan kezd eltűnni. A fogyókúra során ugyanis a szervezetnek hirtelen kell lemondania a megszokott táplálékmennyiségről, s ilyen esetben testünk automatikusan „éhezés”-programra kapcsol át.

•A fogyókúra első szakaszában bekövetkezett súlyleadás elsősorban a vízveszteségnek köszönhető. A fogyókúrára kényszerített szervezet csak körülbelül az ötödik naptól nyúl hozzá a zsírtartalékokhoz.

 

Az infrasugárzás intenzíven serkenti a bőr vérellátását, ezáltal hat annak természetes tisztulási folyamatára. Hatására mérgező anyagok távoznak a szervezetből, a zsír pedig elég. Ezért hatásosan támogatja a fogyókúrát.

 

HOGYAN TEDD?

Eredményes alakformálást akkor érhetünk el, ha megfelelő szakmai és technikai segítséggel rákészülünk a fürdőruha szezonra.

 •A cellulitot tornázással, sajnos, nem lehet javítani, mert a kis göbök közepében helyezkednek el a zsírmolekulák, és az egész göb salakanyagokat is tartalmaz.

•A mi feladatunk ezek szétrobbantása és a zsírok kivitele a szervezetből. A kényelmes, fekvő infraszauna

1.hatékonyan csökkenti a cellulitisz és a narancsbőr kialakulását,

2.halványítja a nyúlási csíkokat,

3.méregtelenít és

4.megtisztítja a bőrt.

Próbáld ki!