Az utazási irodák egyre több olyan szállodát ajánlanak, melyek all inclusive szolgáltatást kínálnak, azaz teljes ellátást, korlátlan italfogyasztást. Elég jónak tűnik. Nem? De mi lesz az aktív pihenéssel, másnéven fogyókúrával? A legújabb trend, hogy az all inclusive jelző a szállodai szolgáltatások, programok „korlátlan fogyasztását” is jelentheti. Garantáltan nem fogsz unatkozni. Az ugyanis hízlal.

 

Az all inclusive Magic Life módra nem csupán a különböző éttermekben elfogyasztható ételek-italok mennyiségét jelenti, hanem az utazás minőségét is. Nemzeti specialitásokat, számos bár kínálatát, mindezt az aktív szórakozási lehetőségek színes palettájával fűszerezve.  

 

A Magic Life ötlete 15 évvel ezelőtt született meg. Ma vendégek százezrei, összesen 6 országba, 18 szállodába, 1 jacht és 1 nílusi hajóútra utazhatnak velük – all inclusive. A sikert egy olyan egyedülálló élményt kínáló program hozta, amelyben az ár arányban áll a szolgáltatások minőségével, és sokrétűségével. Az all inclusive Magic Life módra ugyanis nem csupán a különböző éttermekben elfogyasztható ételek és italok mennyiségét jelenti, hanem az utazás minőségét is. Azaz nemzeti specialitásokat, számos bár kínálatát, mindezt a szórakozási lehetőségek színes palettájával fűszerezve. Ennek különösen az aktív pihenésre vágyók örülhetnek. A Magic Life animációs csapata nagy örömmel és lelkesedéssel állítja össze Önnek a szórakoztató programokat. Reggeltől késő estig gondoskodnak a vidámságról és a mozgásról. Azt, hogy egyénileg vagy csoportosan, aktívan, vagy passzívabban (esetleg csak nézőként) vesz-e részt a kalandban – Ön dönti el.

 

Filozófia

S zabadság – mindig pozitív hozzáállás, elsősorban Önmagadhoz. Szabadság, amit magamnak (és a családomnak) teremtek, a saját fejlődésemnek, önmagam megvalósításának, pihenésemnek.

Felszabadulás – megszabadulni a hétköznapoktól, megszabadulni az átlagostól és a felületestől, az unalomtól, az egyoldalúságtól, az egyedülléttől. Megszabadulni a bezártságtól, a sorban állástól, a váratlanul felmerült költségektől, extra kiadásoktól.

 

Gyerekeknek, tiniknek

…reggeltől estig programokkal szolgálnak! És mert a kicsik a Magic Life-nál egészen Nagyok, mindig eldönthetik, hogy ezeken részt vesznek, vagy esetleg csak nézni akarják, esetleg szívesebben maradnak anyuval és apuval a medencénél. A lényeg: hogy van alternatíva, választási lehetőség. A szórakozás garantált.

 

Ön a nyaralás alatt is nagybetűvel írja a SPORTOT? Szeretne egyszer egy új sportot kipróbálni? Vagy szeretne végre mozgást vinni az életébe? Akár kezdő, akár profi – mindenki talál kedvére valót a MAGIC LIFE-nál. www.magiclife.hu

 

Varga Erika

„Egész évben sportolok, télen aerobik, nyáron tenisz, de az igazi kikapcsolódás, amikor ezt nem munka után, hanem nyaralásom alatt csinálhatom. Kora reggel teniszezem, mert akkor még nincs meleg, napközben úszom, hogy felfrissüljek, délelőtt még animálható vagyok egy víziaerobikra. Az egy hetes pihenés alatt reggel vagy késő délután még egy-egy aerobik órára is beállok a lányommal.”

 

Varga Árpád

„A hajtás után végre egy kis nyugalom! Ilyenkor jut időm olvasni. Ha összejön egy jó nemzetközi csapat vízilabdára, még engem is meg tudnak mozgatni. És az sem mellékes, hogy a feleségem és a lányom boldog, mert aktívan pihenhet, miközben én nyugodtan olvasgatok.”

 

Varga Laura (12)

„Nyaralás alatt a legjobb kikapcsolódás a csúszdapark, mivel egész évben rendszeresen sportolok (szinkronúszok), ezért jó egy kis lazítás.”