A közéleti személyiségek életében is nagyon fontos szerepet kap a mozgás és a jó állóképesség, Kabai László az Irigy Hónaljmirigy dobosa sem kivétel. Az előadóművészek sikerességét különleges   kisugárzásuk, egyedi stílusuk alapozza meg, aminek része   edzésmódszerük is, ami kemény megpróbáltatást jelent   az edzőnek is.

 

Kormány Mihály például 2002-ben a +90 kiló (a 90 kiló fölöttiek kategóriája) Magyar Bajnoka volt, de a közös munka során néha még ő is elgyengült a nevetéstől.

 

Turmix

ne feledjük edzés közben a folyadékpótlás elengedhetetlen. Az ízletes turmixok elősegítik izmaink fejlődését vagy a zsírpárnáink eltűnését!

 

Tarkóhoz húzás

ha egy ilyen impozáns fiatalember segíti az edzésünket, még a mobiltelefon használata is megengedett, bár így inkább edzőnk fog erősödni. A gyakorlat eme kivitelezését kimondottan Irigy Hónaljmirigy tagoknak ajánljuk.

 

Nyakból nyomás

a gyakorlat a váll és a nevetőizmokat erősíti!

 

Lábnyújtás

a férfi test egyik leglátványosabb része a láb, ezért edzésére sok figyelmet kell fordítani. Ne hagyjuk, hogy edzőnk bicepsze erősödjön jobban, mint a lábnyújtónk.

 

Lábhajlítás

így ugyan nem lesznek vaskos lábhajlítóink, de munka közben is lehet édes a pihenés.

 

Ellipszistréner

a kardió edzések elengedhetetlenek a zenészek részére, hiszen a tökéletes állóképesség jól jön egy több órás koncert alatt. Az arckifejezés talán a koncentrálás része, vagy valamelyik fellépésre gyakorol a művész úr?