Egy éjszaka a ráncok ellen

A Vichy legújabb két lépéses éjszakai ránctalanító kezelésével a bőr már az első reggelen kisimul, rugalmas lesz. MYOKINE FUSIO NUIT az első ADENOXIN tartalmú ránckrém, mely a mimikai ráncok rögzülése ellen hat. A FUSIO-FILM hatóanyag-film célzottan a ráncoko fejti a hatását.

 

Regeneráld! 

 

Az Estée Lauder új generációs Advanced Night Repair Concentrate Recovery Boosting Treatment készítménye regenerálja az extrém stresszhatások, szélsőséges időjárási körülmények által megviselt arcbőrt.Negyedévenként, 21 egymást követő éjszaka használd, hogy bőröd tökéletesen megújuljon. 

 

 

Hatékony ránctalanítás 40 éves kortól 

 

Az új L’Oréal Paris Revitalift Nappali krém összetevői felgyorsítják a bőr megújulását, felveszik a harcot a ráncokkal és a feszesség elvesztése ellen. Hatóanyagaival a ráncokat belülről tölti fel, és a rugalmas rostok leépülése ellen hat.  

 

 

Hármas hatás az izzadás ellen 

 

Az adidas action3 deo az eddiginél hatékonyabban veszi fel a harcot az izzadás ellen.   Az új deot élsportolók tesztelték, és ők is igazolhatják: minden helyzetben frissen és szárazon tart! 

 

 

 

 

Ellenállhatatlan attitűd 

 

Válaszd a Mustang új illatát, ha laza, ellenállhatatlan és szexi akarsz lenni. Le a konvenciókkal! 

 

 

 

 

 

s.Oliver SILVER – nemes egyszerűséggel 

 

Az új s.Oliver Silver Woman illat virágos, keleties, púderes jegyeinek köszönhetően a mai diszkrét nő jellemvonásaival tökéletes összhangban áll. 

 

 

 

 

Egy tökéletes nap 

 

Üde virágillat, amely a frissen mosott fehér vászon illatára emlékeztet. Az Estée Lauder most megbolondította a klasszikus White Linent, gyümölcsös, modern és bolondos az idei verzió!