A Boxhercegnő sérülten is diadalmaskodott

Egyhangú pontozásos győzelmet aratott Dr. Csábi Bettina (23–0–0) március 19-én este Tapolcán, a Felix-Promotion Bajnokok Éjszakája elnevezésű rendezvényén, az ukrán Oksana Romanova (2–4–1) felett, 6 menetben. Hiányzott Bettinából a már megszokott dinamizmus és átütőerő, mert felkészülésének utolsó szakaszában hátsérüléssel bajlódott, de így is verhetetlennek bizonyult.

 

Ismerkedj meg Ásókával, a körömgombával!

 

Ásóka a láb- és kézkörmök alatt élő gomba, mely aktív fertőzést okozva, nemcsak esztétikai problémát jelent. Mivel Ásókának több válfaja is van, és nem irtják ki teljesen a kenőcsök, krémek, ecsetelők, fontos, hogy bőrgyógyászhoz forduljunk, ha észleljük a betegség tüneteit. Ásóka életre kelt Magyarországra is eljött, hogy felhívja a figyelmet a körömgombásodásra, mint népbetegségre.

 

Margarin – az egészség őre

 

Egészséges, finom, könnyen kenhető és vitaminokban gazdag: nem véletlen, hogy a margarin jött, látott, és meghódította az emberek szívét. Húsz évvel ezelőtt a vaj volt az, ami nem hiányozhatott a családi hűtőszekrények polcáról, ma a margarin nélkülözhetetlen. Élettani hatásait kiemelve a táplálkozástudományi szakértők arra mutatnak rá: a margarinfogyasztás segíthet az érelmeszesedés kialakulásának megelőzésében, előnyös olaj- és zsírtartalma az agyvérzés, infarktus elkerüléséhez is hozzájárulhat.

 

A férfidivat vezető világmárkája

 

Ermenegildo Zegna márkaboltot nyitott Budapesten, az Andrássy út 15.-ben, ahol az olasz elegáns stílust, az átlagon felüli minőséget és a Zegna-tradíciókat ötvöző márkaboltban kínálja kollekcióit. A márkabolt kínálatában éppúgy megtalálható valamennyi kollekció és kiegészítő, mint bármely más Zegna Shopban a világon. A Zegna Sport márkanevű ruházati cikkek közül kényelmes, könnyed, mégis előkelőkelően lezser viseletetekből válogathatnak a vásárlók.