A doppingmentes sportért

A Béres Gyógyszergyár és az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI) új kezdeményezéssel segíti a magyar versenysportolók doppingmentes felkészülését a sportversenyekre. Dr. Berkes István főigazgató főorvos az OSEI képviseletében elmondta: A sportolók esetében különösen fontos, hogy megbízható minőségű, megfelelő összetételű és bevizsgált étrend-kiegészítőket fogyasszanak, mert egyrészt ezektől várható a megfelelő sportélettani hatás, másrészt ezek fogyasztása esetén kizárható, hogy a doppingellenőrzéskor a sportolót megrázó “meglepetés” érje.

 

A Béres Rt. új táplálékkiegészítői kifejezetten sportolók számára készülnek, és ezeket az Országos Sportegészségügyi Intézet is doppingmentesnek nyilvánította. Az új Actival Energia gyártója a magyar sportéletet is támogatja, tízmillió forint értékű táplálékkiegészítővel és jelentős anyagi támogatással járul hozzá a magyar sportélethez. www.osei.hu;   www.beres.hu

 

Házhoz jön az egészséges hamburger

Schobert Norbert megnyitotta az első olyan gyorséttermet, ahol az egészség és a karcsúság a legfontosabb szempont. Hamburger, pizza, süti kompromisszumok nélkül. Semmi cukor, friss alapanyag, szénhidrátmentes proteinliszt! Keresd a Moszkva téren! www.norbiupdate.hu

 

Biztonságos napsütés

A Magyar Szoláriumszövetség szakmai rendezvényekkel is segíti tagjait abban, hogy a szoláriumokban igazán jól képzett segítséget kapjanak a barnulni vágyók. Hogy ez igazi jó élményt jelentsen, válaszd a legújabb készítményeket, és óvd a bőröd!

 

Lehet, hogy a nassolás jót tesz az egészségnek?

A Mars Inc. által vezetett kutatás során megdőlni látszik a hit, hogy a csoki árt nekünk. Sőt, az eredmények azt látszanak igazolni, hogy a kakaó természetes flavonol tartalma csökkenti a szabad gyökök által okozott károsodásokat azáltal, hogy csökkentik az LDL koleszterin oxidációját. Egyre több bizonyíték van arra, hogy segít megvédeni minket a szív- és érrendszeri betegségektől és a rák egyes fajtáitól! Felejtsd el tehát a lelkifurdalást!