Itt a tavaszi méregtelenítés ideje, ezzel egyidőben fogj hozzá arcod feltöltéséhez, frissítéséhez is. Ezúttal olyan kozmetikai gépeket mutatunk be, melyek alaposan megtornáztatják arcodat (nem csak a testedet), amitől az megőrzi-visszaszerzi fiatalos vitalitását.

 

Bőrtuning

LPG Lift 6

Az arc ráncosodásának legfőbb oka az arcizmok mozgáshiánya. A Lift 6 készüléket a bőr feszességének és rugalmasságának természetes módón történő visszaállítására tervezték, melynek segítségével a kozmetikusok professzionális megoldást nyújtanak a bőr öregedési problémáira. A Lift 6 készülék tornáztatja, edzi az arcizmokat, mechanikus úton aktiválja a bőr természetes funkcióit. A szabadalmaztatott kezelőfejek a bőr minden négyzetcentiméterén 3 dimenziós direkt stimulálást valósítanak meg, így bőremelő hatásával megsokszorozza a bőr rugalmasságát, feszességét, csökkenti a ráncokat. A Cosmecanique világszerte elismert módszer a fiatalos arcbőr elérésére, és megtartására.

 

A KEZELÉS HATÁSA

Kollagén és elasztintermelődés növekedése

Ráncok mélységének csökkenése

Arckontúr javítása, arcfeszesítés

Egységes bőrfelület elérése

Irritált, gyulladt bőr esetén, a bőr rugalmasságának fokozása

Bársonyos, ragyogó, feszes bőr

 

Arc- és testfiatalítás

OXYMEGASTATION

A módszer titka a nagy nyomású oxigén- és hatóanyaginfúzió: 2 bar nyomás segítségével aktív hatóanyagokat juttatnak a sejt közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található. A tiszta oxigén, és a bőr problémáinak megfelelő hatóanyagkombináció, a bőr legalsó rétegében feltölti a ráncokat, kiegyenlíti a bőrhibákat, egységessé teszi a bőrfelszínt, megszünteti a gyulladást. A Oxy Life módszer a legújabb orvostudományi ismereteken és az intenzív kozmetikai kezelések során használt kozmetikumokon alapul.

 

A KEZELÉS HATÁSA

Feltölti a ráncokat

Kisimítja az arc finom vonalait

Feltölti a mimikai ráncokat

Megelőzi a bőr öregedését

Újjáépíti a sérült bőrt