Mivel vitathatatlan tény, hogy a szexuális élvezet és a boldog, elégedett élet között szoros a kapcsolat, életünkben legalább olyan fontos az ágy öröme, mint a karrier építése vagy a kellemes társasági élet. Tehát ha ön élvezete­sebb szexuális élet­re vágyik, akkor ez a horoszkóp segít abban, hogy jobban…

 

…tisztába kerüljön partnere sze­xuális személyiségével és érzékeny pontjaival. Az átélt élményekhez hasonlóan ugyanis az egyéni érzékeny pon­tok is eltérőek. Némely Halak már attól is kie­légülhet, ha a lábait masszírozzák, míg a Rákoknál a keblek érin­tése idézi elő a felhevült állapotot.


 

Kos (március 21-április 20.)

Hol található?

Rock-koncerteken, valamelyik divatos kocsmában a haverokkal, focimeccsen vagy a konditeremben. Ami lázba hozza: szex a városligetben, a parkban, az Intercityn, egy sportkocsi ülésén vagy a repülőtér várótermében.

Érzékeny pontja: a fej. Imádja, ha partnere az arcát vagy a füleit masszíroz­za, kényezteti. Szexuális étvágya kielé­gíthetetlen, de a vadászatot jobban élve­zi, mint a tartós kapcsolatot. Megeshet, hogy ha egyszer elejtette a „zsákmányt”, érdeklődése hamar lelohad. A Kos igazi gyorstüzelő típus, szexuális téren bármi­kor ugrásra kész, de szívesen lemond az udvarlással járó, meglehetősen időrabló romantikus rituálékról. A szex olyan nála, mint a rövidtávfutás: hamar eljut a csúcsra, s ezzel vége. Akár férfi, akár nő a Kos, ha megtetszett önnek, báto­rítsa őt arra, hogy segítsen. Tegyen úgy, mintha csomagjai túl nehezek volnának, de egy váratlan defekt is jó szolgálatot tehet. Nézzen körül segélykérő pillantás­sal! Melyik Kos tudna ellenállni?  

 

Bika (április 21-május 20.)

Hol található?

Kedvenc sörözője törzsasztalánál, főzőtanfolyamon vagy egy bowling klubban. Ami lázba hozza: gyertyák, különleges ínyencségek, megfelelő zene, érzéki masszázs, erotikus illatok, selyem ágynemű. Meghódítani roppant egyszerű – csak rá kell bízni magun­kat, a bankszámlánkat, a fizetésünket is beleértve. A partner bankszámlája, az ajándékok fontos szerepet játszanak kapcsolataiban: szeret adni is, de még ennél is jobban szeret kapni, elfogadni.

Érzékeny pontja: könnyen feliz­gul attól, amikor a nyakát simogatják, vagy gyengéden harapdálják. Szereti a művészetet, a zenét, a természetet és az érzéki örömöket. A Bika két lábbal áll a földön, ő az a bizonyos szikla a hullámverésben, aki biztonságot ad part­nerének és szeretteinek. Sokan vádolják a Bikát azzal, hogy nem elég szenvedé­lyes a szerelemben, pedig csak kitartó, és alkatánál fogva ragaszkodó, hűséges típus. Nehéz kihozni őt a béketűrésből, ám ha folyton sürgetjük, és még a makacsságát is kritizáljuk, hajlamos lesz megvadulni, dühösen fújni. Rossz tulaj­donságok: féltékenység, birtoklási vágy.

 

Ikrek (május 21-június 21.)

Hol található?

Vásárokon, könyvesboltokban, előadásokon, vásárokon, vagyis bár­hol, ahol csevegni lehet anélkül, hogy érzelmileg bele kellene folynia. Ami lázba hozza: rafinált erotikus játszadozás, part­nercsere, csoportos szex, változatosság a partnerek és a pozíciók terén.

Érzékeny pontja: a karok és a vállak, de mindenekelőtt imád új, ismeretlen helyeken szeretkezni. A szerelemben nem a szíve, hanem az agya a fő erőssége, csevegve röpül végig az éle­ten, és útját megtört szívek szegélyezik. Akár nadrágot, akár szoknyát visel az Ikrek, széles érdeklődésű partnerekre bukik, akikkel beszélgetni lehet. A kíván­csiság és a szexuális vonzerő fontos a tűz fellobbantásához, de attól marad égve, ha partnere intelligens, minden­féle iránt érdeklődik, lehet beszélgetni vele. Nem árt tudni, hogy az Ikrekben két lélek lakik, és szívesen birtokol két dolgot egyszerre. Szerelmi életében meglehetősen gyakoriak a párhuzamos kapcsolatok, házassága pedig ritkán éri meg az aranylakodalmat.   

 

Rák (június 22-július 22.)

Hol található?

Vízparton, koncerteken, bolhapiacokon, régiségeket árusító boltokban, deli­katesz-üzletekben. Nem érzéki szex­re vágyik, hanem biztonságot, békés otthoni körülményeket nyújtó partnerre. Ami lázba hozza: gyertyafényes vacso­ra, holdtölte, szex a strandon vagy a fürdőkádban.

Érzékeny pontja: hamar beáll nála az izgalmi állapot, amikor a partnere gyengé­den körbenyalogatja a mellbimbóit. A Rák igazi átváltozóművész. Hétköznap távol­ságtartónak és udvariasnak mutatkozik, teliholdnál vagy romantikus környezetben viszont olyan szégyentelenül flörtöl, hogy rá sem ismerünk. A szerelemben bizton­ságot keres, a nőnemű Rák addig nem bújik ágyba, amíg a házasság lehetősége föl nem merül. Veleszületett anyáskodó, atyáskodó ösztöne szinte megfojtja part­nerét, könnyen rátapad arra, akit szeret. A szeszélyek, a sértődöttség éppúgy hoz­zátartozik természetéhez, mint odaadó gondoskodása és érzékeny érdeklődése mások sorsa iránt. Ha Rákot szeretünk, legyünk jóban az anyjával, mert válasz­tottunk a rajongásig szereti őt, vagy a se vele, se nélküle viszony jellemző a kapcsolatukra.  

 

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)

Hol található?

Elit bulikon, művészkörökben, előkelőségek társaságában vagy bárhol, ahol reprezentálhat. Ami lázba hozza: csi­petnyi luxus, drága ajándékok, pezsgő, kaviár, szex egy ötcsillagos szállodában.

Érzékeny pontja: imádja, ha partne­re a kezeivel, a hajával vagy nyelvével a gerincét becézgeti. Aki meg akarja őt kapni, az rendelkezzen jól csengő nemesi névvel, esetleg adjunktusi cím­mel, szenteljen osztatlan figyelmet rá, hiszen egy igazi Oroszlán kissé sznob, és sohasem veszíti el éretlen vágyát, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Ha kellő csodálattal táplálják, felnéznek rá, elismerik királyságát, akkor nem fut­kos más partnerek után. Hamar lángra lobban, ellenállhatatlan udvarlásba kezd, és kifogyhatatlan az ero­tikus ötletekből. De a megszokás hamar lelohasztja szenvedélyét, és az ágymun­kát unalmas testgyakorlattá silányítja. Egy Oroszlánnak meg kell tanulnia dol­gozni a kapcsolat működőképességén, nehogy a viszony túl hamar összetörje magát az állatok királyának rendkívül alacsony unalomküszöbén.  

 

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)

Hol található?

Könyvtárakban, irodákban, munkahelyi
környezetben, továbbképző tanfolyam­okon vagy háziorvosa rendelőjének váró-
termében. Ami lázba hozza: tisztaság, pornófilmek, irodai szex. A gyakorlatban beéri a szeretkezés úgynevezett hétköz-
napi módozataival, mégis jó néven venné partnerétől, ha alaposan beszappanoz­ná, és átmasszírozná minden pontján.

Érzékeny pontja: köldök, has. Írjon tehát Szűz jegyű partnere hasára sze­relmi vallomást, vagy díszítse köldökét tejszínhabbal. Szexuális technikája szin­te tökéletes, ám ha valaki a romantikára éhezik, nagy ívben kerülje el a Szüzet, mert ez az észlény úgy hat az érzelme­sebb típusokra, mint egy hideg zuhany. Az a fajta szerelem, amely drámába illő érzelmekben nyilvánul meg, a Szüzet annyira megijeszti, hogy a következő gépjárművel elhagyja a környéket. A menekülés eszköze csak azért nem lehet a repülő, mert az túl gyors és túl drága az ő számára. A Szűznek a sze­relemben (és a szexben is) a minőség, nem pedig a mennyiség a fontos. Mivel a minőséget mindenütt meg kell fizetni, a takarékos Szűz igencsak kevés felejthe­tetlen élménnyel dicsekedhet.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)

Hol található?

Színpadokon, szépségversenye-
ken, elitkörökben, táncparket-ten, diva­tos éttermekben vagy más elegáns he-
lyeken. Ami lázba hozza: elegáns kör­nyezet, francia pezsgő, a francia konyhaművészet különlegességei, átlát­szó fürdőkád, amelyben pezsgőben lubickolhat, szatén ágynemű.

Érzékeny pontja: a formás popója. A popó simogatásának egyik legstimu­lálóbb módja a masszázsolajjal történő masszírozás.   Mivel az esztétikai élmé­nyek nagy hatással vannak Mérlegre, képtelen ellenállni, ha a hím- vagy nőnem egy díszpéldánya feltűnik látómezejé­ben. Mivel imádja a luxust, házasságá­ban, párválasztásában a pénz igen erős ösztönző erő. Legfőbb jellemzője a dön­tésképtelenség. Legfőbb hibája, hogy nem szívesen mond „nem”-et.

 

Skorpió (október 24-november 22.)

Hol található?

Piano-bárokban, bokszmérkőzéseken, rossz hírű éjszakai szórakozóhelyeken, moziban, ahol olyan filmeket vetítenek, mint amilyen a Pszicho vagy az Elemi ösztön. Ami lázba hozza: szex tiltott helyen, a kádban, a zuhany alatt, tabu­nak számító témák.

Érzékeny pontja: a végbél. A szexet fegyverként használja, az erotika szinte örvényszerűen ragadja magával, érzel­mei háborgó tengerhez hasonlatosan elsodornak minden hím- vagy nőnemű lényt. Sem szégyenlősség, sem erkölcsi vagy szexuális gátlás nem akadályozza abban, hogy impulzívan keresse a testi örömöket. Az ellenkező nem képviselői egyszerűen nem tudnak ellenállni ennek az erős, szűkszavú, szexis, manipulatív lénynek. Ha egy Skorpió ránéz valaki­re, az illető erős késztetést érez, hogy azonnal ledobja az alsóneműjét. De nem ismeri a felszínes flörtöt, partnerét testestől-lelkestől birtokba veszi.

 

Nyilas (november 23-december 21.)

Hol található?

Világ körüli úton, zajos társaságban, sznobok gyülekezetében, lóháton vagy a kórházi ágyon egy súlyosabb sport­baleset után. Ami lázba hozza: olasz, francia vagy görög ételek, szex a ter­mészetben, sátorban, repülőgépen vagy az Orient Expresszen. A szex eszményi előzménye egy Nyilas számá­ra mindenekelőtt egy kis testmozgás a szabadban – lehet ez túrázás, lovaglás vagy kertészkedés.

Érzékeny pontja: a combja. A Nyilas típust nem túl nehéz kéjre fakasztani, ha egy ügyes partner az ujjai begyével apró köröket rajzol combja belső felére.
Olyan társra vágyik, akibe egy kis kaland-
vágy szorult, a Nyilas libidóját ugyanis legfőképpen a fizikai veszély turbózza fel.

Bak (december 22-január 20.)

Hol található?

Régiségüzletekben, szakmai vagy üzleti találkozókon, politikai vagy művészeti összejöveteleken, de a munkahelyén szinte bármikor fellelhető. Ami lázba hozza: szex a kandalló előtt, andalító zene, illóolajos masszázs.

Érzékeny pontja: a térd. Ha kedvese ujjai vagy ajka rátalál a Bak legerogé­nebb pontjára, a térdhajlatra, hamar elnyeri a pasi vagy csajszi vonzalmát is, alighanem örökre. Az érzelmek és a romantika világában elég ügyetlenül bukdácsol, ezzel szemben a Bak sze­xuális teljesítménye leginkább egy mara­toni távhoz hasonlítható. Lassan indul neki, ám ha belelendült, akkor órákon át is bírja. Bizony a legtöbb Bak annyira anyagias, hogy bankárokhoz hasonlóan felméri a partner pénzügyi helyzetét, szeret „fölfelé” házasodni.

 

Vízöntő (január 21-február 19.)

Hol található?

Mindenütt, ahol kényes témák kerül­nek szóba, számítógép-szaküzletek­ben, techno-diszkókban vagy a tévé­sztárok divatos szórakozóhelyein. Ami lázba hozza: merész erotikus kísérletek, egzotikus partnerek és ételek, vakációs románcok, szex azonos nemű partner­rel. De valahogy mindig azt közvetíti az ellenkező nemnek, hogy csak barátokat akar, és nem élettársat.

Érzékeny pontja: a bokája környékén található az az apró kéjgóc, amely a Víz-
öntő számára páratlan öröm forrása lehet.
A Vízöntőnél akkor vannak jó esélyeink,
ha nem akarjuk őt korlátozni, mert elvárja mindenkori partnerétől, hogy tisztelet-
ben tartsa szabadságát, térigényét.
Utálja, ha mondjuk két hónapig
jár valakivel, és hirtelen a másik élete
középpontjában találja magát. A leg-egyszerűbben akkor tudunk nála célt
érni, ha nem tartozunk a nagy átlaghoz.

 

Halak (február 20-március 20.)

Hol található?

Színházakban, a filmesek között, medi­tációs tanfolyamokon, pedikűrösnél vagy egy romantikus vízparti étterem­ben. Ami lázba hozza: csónaktúra, egy lakatlan sziget, egy varázslatos öböl a tengerparton, jacuzzi, romantikus filmek, romantikus környezet, színpad, szexi parfüm Szívesen élvezkedne kedvesével egy vízágyon vagy a strandon.

Érzékeny pontja: a lábfeje. A nyelv vagy az ujjhegyek gyengéd köröket írnak le a talpon – így fest számára egy töké­letes előjáték. Álmodozó, érzelmes lélek, kapcsolatainak mélysége van. Annak, aki mellette akar maradni, meg kell olda­nia az egész életét. Bár gyakran álmo­dozik egy-egy gyors menetről, amelyre a felvonóban kerül sor, a valóságban inkább a romantikus szerelem mellett voksol.                              

 

Papp Gréti