Talán Önök is ismerik már Baranya megye egyetlen négycsillagos szállodáját, a bikali Puchner Kastélyszálló****-t, valamint annak széles körű és magas színvonalú szállodai-, éttermi-, WELLNESS- és REKREÁCIÓS szolgáltatásait. Ez év januárjában új ruhába öltöztették a kastély valamennyi helyiségét.

 

A földszinten és az első emeleten Monarchia-korabeli szobabelső, míg a hangulatos manzárd szobákban romantikus, angol stílusú bútor és enteriőr fogadja a vendégeket. Minden helyiséget egyedi szőnyeg és drapéria díszít. A kívülről is impozáns épület belseje valóságos ékszerdobozzá változott. A képek önmagukért beszélnek.

 

A négycsillagos kastélyszálló a nagyszabású beruházás ellenére ez évben is a tavalyi, azaz fejenként 9.250 Ft/éj ártól értékesíti az időutazás élményét ígérő szobáit.

Nem nehéz megjósolni, hogy ezzel a beruházással még tovább nő az amúgy is rendkívül kedvelt kastélyszálló népszerűsége. Érdemes tehát idejekorán szállást foglalni.

 

A különböző akciókról (WELLNESS, FITTNESS és egyéb CSOMAGOK, AJÁNDÉKUTALVÁNY, LAST MINUTE) a kastélyszálló honlapján (http://www.puchner.hu/), vagy a 06-72-459-546-os telefonszámon tájékozódhatnak.