Ski amadé: nincs még egy ilyen téli ajánlat egyetlen síbérlettel.
Már most érdemes elgondolkozni a téli pihenésről.

 

 

Immár harmadik éve gondoskodik a Ski amadé egy egészen új dimenziókat megnyitó téli-élményvilágról és sokoldalú havas örömökről 860 km-nyi sípályán. Az amedé-sírégiókban – a Salzburger Sportweltnél, Schladming – Dachstein Tauernben, Gasteinban, Hochkönig‘s Winterreichban és Großarltalban – a síelőknek, hódeszkásoknak és carvingosoknak maximális lesikló élményeket kínálnak a legjobb áron. Az enyhe lejtésű hegyoldalaktól kezdve az izgalmas downhill-pályákig, a széles carving-lejtőktől a meredek buckás-pályákig minden variációt megtalálunk itt. A snowboard szerelmesei fun- és boarderparkokban, halfpipes-okon és obstacle-pályákon tombolhatják ki magukat. Az igényes síelők FIS lejtőkön, mélyhóban és éjszakai világítással ellátott pályákon teljesíthetik a sebességhez és hóhoz kapcsolódó álmaikat. Több mint 200 menedékház, hegyi vendéglő, hóbár és napozóterasz csábít egy kis időzésre, felmelegedésre és kulináris élvezetekre. Ezen felül még az egyik amadé-síterületről a másikra való átjutás is roppant egyszerű: az öt sírégió egymás közvetlen közelében található és autóval, vagy a taxi-szolgálattal könnyedén elérhető. A sírégiók között részben síbuszok is közlekednek. Ausztria legnagyobb síparadicsoma megközelíthető északról a München-Salzburg autópályán és a Tauern autópályán keresztül.

Ausztria legnagyobb és leginnovatívabb síparadicsoma

A Ski amadé Salzburg tartományban és Stájerországban található első osztályú síterületeivel egy hóbiztos ütőkártya a síelők, hódeszkások, családok, nyugdíjasok és a téli sportokat kedvelők számára. Az öt sírégióból álló Ski amadéval Ausztria legnagyobb síélménye jött létre, mely 860 km sípályát kínál. Egyetlen síbérlet érvényes a Salzburger Sportwelt, Schladming – Dachstein Tauern, Gastein, Hochkönig’s Winterreich és a Großarltal síterületeire. Ezzel a Ski amadé összesen 25 közkedvelt síterületet és 22 felvonó-társaságot tesz elérhetővé egyetlen síbérlettel – olyan áron, amelyért egyébként sokkal kevesebb változatosságot kapunk. Az amadé egynapos síbérlete 33,50 euróba kerül – a hatnapos síbérlet a főszezonban 161,00 euróba. A 6 és 15 év között gyerekek csak a felét fizetik. Családok esetében, akiknek kettőnél több gyermekük van a legkisebb ingyenesen használhatja a felvonókat. A gyerekek a számtalan, professzionális síiskolában és síóvodában, gyerek-klubban és étteremben koronázhatják meg a téli üdülést. A Ski amadénál nem telik el úgy tél, hogy ne javítanának újra és újra a „fehér színpad“ kényelmi fokozatán. Hatszemélyes és nyolcszemélyes kabinos felvonókat, függővasutakat fülkerádióval, fedhető négy- és hatszemélyes ülőfelvonókat, a beszállást segítő szállítószőnyegeket hoztak létre az elmúlt években. A 2003/2004-es télen is 28 millió eurót fektetett be a Ski amadé hóágyúkba, új lesiklópályákba, egy új nyolcszemélyes kabinos felvonóba Radstadtban és egy fedhető hatszemélyes ülőfelvonóba a Hauser Kaiblingon.

Ski amadé: a világszerte kedvelt síparadicsom!

2004 elején újra a Ski amadé látványos pályáin találkozik a világ síelitje. A Férfi Óriásműlesikló és Szlalom Világkupától kezdve (2004.01.03-04., Flachau), a Snowboard Páros-szlalom Világkupán és a Boardercross éjszakai döntőjén, valamint (2004.01.05-06., Gastein), a Férfi Éjszakai Szlalom Világkupán át (2004.01.27., Planai), a Női Lesikló és Super G Világkupáig (2004.01.31. és 2004.02.01., Haus im Ennstal) igazi izgalmak várnak a látogatókra. Nem kevésbé nemzetközi az Északi Világkupa (2003.12.20-21., Ramsau) mezőnye. Ezen túl még szezonnyitók, Amadé Atomic, X-Perience napok, szezonforduló máglyaégetés, nosztalgia-síversenyek, Après-Ski-Show és téli üdülőfaluk gondoskodnak egy igazán színes téli kínálatról.

Kedvezményes síhetek a hölgyek, családok és a hatvanasok számára.

A Ski amadé minden télen rendkívül vonzó ajánlati csomagokkal invitál egy havas álomvilágba. A hölgyek a melengető márciusi napsütésben szerezhetik vissza csúcsformájukat: az amadé Lady Special (2004.03.20-27.) ajánlatcsomagot kínáló szálláshelyek a hölgyek részére 7 éjszakás tartózkodás esetén egy csokor piros rózsa helyett egy hatnapos síbérletet, síteszt részvételt és egy sítalpas idegenvezetést (mindkettő egynapos) ajándékoznak. Divatos rendezvények, élő programok, divatbemutatók, hangulatos menedékházi estek és éjszakai fáklyás túrák gondoskodnak a Ski amadéhoz tartozó helységekben a hölgyek számára egy jól sikerült üdülésről. (Ár: 7 éjszaka félpanzióval a kiválasztott négycsillagos szállodában az ingyenes, hatnapos síbérlettel együtt, személyenként 420,00 eurótól foglalható). Közvetlenül a szezon kezdetén az amadé Sixty Plus (2003.12.13-20.) ajánlati csomag gondoskodik a 60 éven felüliek részére egy havas-hétről: az ajánlat keretén belül egy rendkívül kedvező árú szálláslehetőség, egy ingyenes hatnapos síbérlet, egy síteszt, a legújabb síelési technikák oktatása és valamely másik amadé síterületre tett kirándulás áll a programban. (Ár: 7 éjszaka félpanzióval a kiválasztott háromcsillagos szállodában az ingyenes hatnapos síbérlettel együtt, személyenként 308,00 eurótól foglalható). A családok a Húsvéti családi akció (2004.03.20-tól a szezon végéig) keretén belül tehetnek szert előnyre: ha valamelyik szülő legalább hatnapos síbérletet vásárol, akkor a 15 év alatti gyerekek ingyenesen vehetik igénybe felvonót! A 25 Ski amadéhoz tartozó helység ebben az időszakban speciális szórakoztató programokat, síversenyeket, szánkóesteket és mini-playback-showt kínálnak a jól sikerült téli üdüléshez. (Ár: 7 éjszaka apartmanban, az ingyenes hatnapos síbérlettel 2 felnőtt és 2 gyerek részére már 768,00 eurótól foglalható).

Totális téli sokszínűség – a sípályákon és a lejtők mellett egyaránt

A Ski amadé Ausztria legnagyobb síparadicsoma és egyben egy rendkívül változatos természeti élményvilág is: több mint 30 szánkópálya – néhány ezek közül éjszakai világítással ellátott – gondoskodik a kanyarokban gazdag szántalpas élményekről nappal és éjszaka egyaránt. Több száz kilométer hosszan klasszikus és skating stílusú sífutópályák állnak a profi és kezdő sífutók rendelkezésére. A Tauern magányos hegycsúcsain, a Gasteinertal-ban, a Dachstein körül és a Hochkönigen professzionális vezető segítségével a túrázók átélhetik havas álmaikat. A tél számos másik oldalát fedezhetjük fel az Alpokban a hótalpas túrázás, a befagyott tavakon való korcsolyázás és az amadéhoz tartozó 5 síterület legszebb részeire vezető lovas szán utazás során. Ezen kívül a gasztronómia és az éjszakai élet területén is számos felfedeznivaló akad: a nemzetközi díjjal kitüntetett éttermektől a vidéki fogadókig, a zenés bároktól a diszkókig és a falusi borkimérésektől a kávéházakig sokszínűséget és vendégszeretetet találunk.

További információk a sajtó képviselői számára:
Ski amadé
Pf. 73.
A-8970 Schladming,
Tel.: 0043/3687-24030
Fax: 0043/3687-24030-4
info@skiamade.com

Információk a nagyközönség számára:
Ski amadé
Tel.: 0043/6457-292914
www.skiamade.com