Az orgazmus olyan, akár egy busz: nagy, zajos, és ha hátulról nézi valaki, ronda. De a buszokhoz hasonlóan ebből is minden sarkon találhatunk egyet, és alighogy elmegy az egyik, már jön is a másik. Valószínűleg Te is hallottad már, hogy a jó szex fejben kezdődik. Ez azt jelenti, hogy ha testileg orgazmust akarsz átélni, akkor gondolatban is nyitottan kell hozzáállnod.

 

Melyik típus vagy?
 „A” típus olyan, mint a barátnőm, Linda – szép és csodás lány, hihetetlenül jó az ágyban, és pillanatok alatt elélvez. Egyszer csupán attól orgazmust élt át, hogy áthajtott néhány fekvőrendőrön. Egyszerűen úgy látszik, teljesen összhangban van az „orgazmikus” oldalával.
„B” típus képezi a nők többi részét. Aki szereti a szexet és volt már orgazmusa az életében. De az is lehet, hogy nem. A legfontosabb, hogy szeretnél egyet, vagy éppen többször szeretnéd – és nagyobbat, jobbat és hosszabbat. Vagy éppen más típusú gyönyört szeretnél átélni: olyan egzotikus fajtájúakat, mint a G-vel és A-val kezdődők, amelyeket nemrég fedeztek fel. Ennek az elérésében segítünk most Neked.
 
Tudtad?
A menstruációs ciklusunk 18. napja környékén vagyunk a legkívánatosabbak, amikor az ösztrogénszintünk a legmagasabb. Ilyenkor testünk több feromont termel, mely vonzza a környezetünkben található férfiakat.

 
Hangolódj rá!
Valószínűleg Te is hallottad már, hogy a jó szex fejben kezdődik. Ez azt jelenti, hogy ha testileg orgazmust akarsz átélni, akkor gondolatban is nyitottan kell hozzáállnod.
Az orgazmushoz el kell engednünk magunkat, hogy elveszítsük az önkontrollt, kiiktassuk a bosszantó akadályokat, és tökéletesen ellazuljunk. Ahhoz, hogy megszabaduljunk a beidegződésektől, el kell, hogy higgyük: szexuálisan értékes személyek vagyunk, akiknek lehetnek piszkos gondolatai is. Ezt megvalósíthatjuk úgy, hogy a lefekvés előtti percekben elfogadjuk azokat a kósza fantáziákat, melyek felbukkannak lelki képernyőnkön. El kell hinnünk, hogy megérdemeljük az orgazmusokat, máskülönben az agyunk kikapcsolja a testünktől időről időre érkező, gyönyörhöz kapcsolódó jeleket.
 
Tudtad?
A férfi az izgalmi állapot kezdetétől számított 3. percben képes elélvezni, a nőnek ehhez minimum 13 perc szükséges.
 
IZGALMI SZINTFELMÉRŐ
10 izgalmi szint
1. enyhe izgalom
2. nagyobb izgalom, nedvesedés
3. felizgult állapot, mélyebb sóhajok
4. erős izgalom, lepedőgyűrögetés
5. halk nyögések, a fej dobálása a párnán
6. hangosabb nyögések
7. nincs visszaút; bizsergés, orgazmusközeli élmények
8. nagyon közel az orgazmushoz, a szeméremdomb környéke forró
9. orgazmusküszöb
10. csúcspont
 
1. LÉPÉS
Irányítsd emberedet a hálószobába. Kérd meg párodat, hogy izgasson órákon át: folyamatos csiklóizgatásra, rengeteg érintésre és simogatásra van szükség.
2. LÉPÉS
Míg ő el lesz foglalva veled, koncentrálj arra, hogy mennyire hevültél fel, és gyakorlás után képes leszel pontosan megmondani, éppen milyen szinten jársz.
3. LÉPÉS
Ha már megtanultunk különbséget tenni a különböző izgalmi szintek között, akkor meg kell tanulnunk uralni őket.
4. LÉPÉS
Ez alapján meg tudod határozni, melyik szinten vagy, és próbálj is meg ott maradni. Ha izgalmi szinted csökkenne, szándékosan gondolj izgató képekre, és játssz a melleiddel, míg vissza nem térsz a korábbi szintre. Ha viszont izgatottabb leszel, és továbblépsz egy szintet, ürítsd ki az elméd, és próbálj cseppet sem szexis dolgokra gondolni, míg le nem csillapodsz kissé.
5. LÉPÉS
Hamarosan pontosan tudni fogod, hogyan bánj izgalmi szinteddel. Vidd végig partneredet is ezen az élményszerző folyamaton.
 
Élvezzétek egyszerre!
Előfordult már, hogy egyszerre élveztél el a partnereddel? Az egyidejű orgazmus káprázatos! Azzal a trükkel hangolhatjuk össze orgazmusunkat, ha tisztában vagyunk vele, ő mikor fog elélvezni. Egyszerűen hangzik? Dehogy! El kell olvasnunk a használati utasítását ahhoz, hogy megértsük működését.
Ha már mindketten megszereztétek a fenti ismereteket, akkor elkezdhetitek gyakorolni az egyidejű orgazmus tudományát. Ez pedig szexet jelent, lehet, hogy sok szexet, de ne felejtsétek el tájékoztatni a másikat izgalmi szintetekről. Ezzel megtanuljátok, hogyan néz ki a valóságban a másiknál egy adott szint. Hamarosan rájöttök például, hogy a párod mondjuk a nyolcas szinten kapkodva veszi a levegőt, és mélyebbre nyomul benned. A kilencesen talán nyögni kezd, a tízes pedig – nos, ezt nyilván felismered magadtól.
 
Tudtad?
A méret a lényeg? A nőt tökéletesen ingerlő pénisz nem hosszú és vastag, hanem rövid és zömök. Az idegvégződések ugyanis a hüvely bejáratánál a legaktívabbak. A nagyon hosszú pénisz a méhnyaknak ütközhet és fájdalmat okozhat. Ha a pénisz vékony, a kutyapóz a legjobb megoldás, jól izgatja a G-pontot.
 
Többszörös orgazmus
A lehetőség mindenki számára adott, mégsem sikerül mindenkinek. Nincs más dolgunk, mint megtanulni, hogyan kontrollálhatjuk a medencefenéki izmok működését. Ezek az izmok húzódnak össze, amikor a csúcsra érünk – orgazmus közben néha érezzük is, amint beleremegnek. Minél erősebbek az izmok, annál jobban képesek összehúzódni, annál hosszabb orgazmust élhetünk át.
 
Izmok kontrollálása
» Keresd meg a medencefenéki izmokat. Hogyan? Tegyél úgy, mintha megszakítanád a pisilést. Érzed, ahogy mozog az izom? Ez a fő medencefenéki izom, más néven PC-izom. Úgy mozgasd meg, hogy hússzor egymás után – amilyen gyorsan csak lehet – megfeszíted, elernyeszted. Ha már sikerült megkülönböztetni az izmokat, megpróbálkozhatunk a gyengédebb, Pilates-stílusú gyakorlattal. Légzésünk ütemére húzzuk össze és engedjük el a medencefenéki izmokat, és ezt lassan ismételjük meg három percig. Bizseregni fognak, ami azt jelzi, hogy a vér a megmozgatott területre tódult.
 
» Szex közben húzzuk össze őket, hogy rátapadjanak partnerünk péniszére. Ettől a vér a hüvelybe áramlik. Amikor érezzük, hogy közeledik az első orgazmus, akadályozzuk meg. Miért? Mert ez okozza a kellemes összehúzódásokat, amikor a medencefenéki izmokból kiáramlik a vér. Minél tovább halogatjuk, annál nagyobb lesz végül a gyönyör. Tehát amint közeledik a csúcspont, kérjük meg partnerünket, hogy hagyja abba a mozgást, addig maradjon bennünk, míg a bizsergő érzés el nem hal. Azután újra kezdi, mint ahogy mi is az összehúzást és elernyesztést, de az orgazmust megint nem engedjük. Aztán ismét lendüljünk neki, ezúttal utoljára. Amikor újra jelentkezik az orgazmusközeli érzés, folyamatosan játsszunk tovább az izmokkal, és mivel nagyon sokáig halogattuk, most nagyon sokáig tartanak majd az orgazmus okozta összehúzódások.
 
» Ez az első technika, van azonban egy másik módszer. Kezdjünk el újra szeretkezni, de ezúttal az orgazmus közeledtével se hagyjuk abba. Mondjuk meg párunknak, hogy folytassa, amit éppen tesz, ne változtasson. Miután megvolt a gyönyörünk, folytassuk a szeretkezést, még ha kissé túlérzékenynek is érezzük magunkat. Ez a folyamatos, ismételt szex az, amire a következő orgazmus eléréséhez szükség van. Ehhez hosszabb idő kell – talán tíz-tizenöt perc, de ne hagyjuk abba, és újra el fogunk élvezni. Azzal, hogy uralni tudjuk az izom-összehúzódásokat, képesek leszünk „farkánál” fogva vezetni párunkat ahhoz, hogy észveszejtően hosszú vagy éppen sok-sok apró orgazmust élhessünk át.
 
 
Könyvajánló: Kate Taylor Az igazi orgazmus, Alexandra Kiadó