A Max Factor bemutatja az új Colour Perfection zselé-alapú rúzst! Mostanáig sok hölgy nem bízott abban, hogy egy hagyományos ajakrúzs használatával elérheti a hosszú ideig ragyogó színű és egyenletes megjelenésű ajkakat. Azt tapasztalták, hogy a rúzs lepereg, egyenetlen felületet ad, vagy elkenődik, illetve az ajakrúzsuk berepedezik, színe megfakul.  

 

Az új Factor Colour Perfection zselé-lapú rúzs bemutatásával ezek a problémák megoldódnak, és végre hosszú órákon át megbízhatunk az ajakrúzsban.  

 

A Max Factor filmes sminkmestere, Morag Ross, aki az „Aviator” című film vezető sminkese volt, így vélekedik:

 „Mint a legtöbb nő, én is éveket töltöttem azzal, hogy megtaláljam a tökéletes ajakrúzst, amely lágy, nagyszerű színt ad és sima, egyenletes, hosszú ideig tartó megjelenést biztosít – különösen a vöröses árnyalatoknál, ahol a rúzs lekopása jobban észrevehető. Végül megtaláltam a Colour Perfection rúzst, mely végre megfelel az elvárásaimnak.   Ideális a tökéletes megjelenésű ajkak eléréséhez, így csupán a kedvenc színárnyalat kiválasztása okozhat problémát!”

 

Egyedülálló technológia

A Colour Perfection egyenletesen vihető fel és hosszantartó, csodás ajakakat eredményez. A titok a Colour Perfection leleményes zselés szerkezetében rejlik, amely rugalmas mikro-rétegek sorozatát helyezi gyengéden az ajkakra. A rétegek elcsúsznak egymáson a száj mozgása közben, és így segítik fenntartani az ajkak simaságát és színét.   Emellett ultra finom pigmenteket és kondicionáló anyagokat tartalmaz, amely hozzájárul az egyenletes, csillogó felület eléréséhez.

 

A végeredmény: Lágy, sima és tökéletes színű ajkak.  

 

12 csodás színárnyalatban kapható!  Ajánlott fogyasztói ár: 2.449 Ft.