Nyaraláshoz viszonylag egyszerű helyszínt találni: fő, hogy úszógumit vigyünk, hiszen tudjuk, hogy vízimádó porontyunkat egész nap ki sem lehet majd rángatni a habokból. De mit tegyünk, ha már elmúlt a nyár, és apa csak most kap szabadságot Az alsópáhoki Kolping Hotelben már több mint 10 éve gyűjtik a tapasztalatot, hogy a zord időjárás ne legyen akadálya a családi kalandoknak.

 

A Kolping Hotel nem véletlenül lett a tartalmas pihenésre vágyó családok első számú kedvence. Már a környezet is magáért beszél: a 10 hektáros, hatalmas park nemcsak napsütésben, de hóval borítva is gyönyörű. Nem beszélve a sok kalandról, amit a jeges idő kínál: a hógolyó csata és a hóemberépítés után igazi hótalpas túrán is részt vehetünk. Aki azonban inkább belülről szereti nézni a hóesést, annak sem kell aggódni, hiszen itt minden a családokról szól.
 
Itt található az ország legnagyobb szállodai játszóháza, Bobóország, ahol a gyermekekre minden nap szakképzett óvónők vigyáznak. A több száz négyzetméteres játékbirodalomban 4 méteres magasságból csúszhatnak a kicsik a labdafürdőbe. De lehet itt kúszni-mászni-gurulni… és sok-sok érdekes kézműves programon részt venni. A legkisebbeket és szüleiket külön bölcsőde várja pelenkázó kuckóval, szoptató sarokkal és babakonyhával. A reggeli babaúszás után, pedig a babajátszótéren folytatódhatnak a kalandok.
 
Amíg a gyermekek Bobóországban kalandoznak, addig a szülőknek is jut egy kis pihenés: beszélgetés egy pohár bor mellett, nyújtózás az élményfürdőben, lazítás a szaunában, vagy kényeztetés egy masszázs közben. Az aktív pihenés szerelmesei sem unatkozhatnak: szakképzett sportanimátorok vezetésével változatos sportprogramokon vezethetik le a feszültséget.
 
És mindez most akciósan! 4=5 akció januárban egész hónapban, februárban vasárnapi érkezéssel! Fizess 33%-kal kevesebbet, mint nyáron! Ugye kár lenne kihagyni?
További információk és akciók a honlapon: www.kolping.hotel.hu
Tel: 83/344-143, E-mail: sales@kolping.hotel.hu