Kos (03. 21-04. 20.) Mivel mostanában csak mások tehetnek sikeressé, azzal barátkozz,

akivel kell, de februárban ne dönts pénzügyekben, ne vegyél fel hitelt, ne szállj be barát vállalkozásába, mert melléfoghatsz. Ha ugyanolyan könnyen tudnál szeretni egy gazdag embert, mint egy szegényt, gondolj a főnököddel (üzleti partnereddel) való kapcsolatra. Februárban használhatod az állásodat, hogy nélkülözhetetlenné válj számára. A hónap végén félénk partnerjelölt szedi össze minden bátorságát, hogy elkérje a számodat. Ha fel is mer hívni, nyert ügye van!

akivel kell, de februárban ne dönts pénzügyekben, ne vegyél fel hitelt, ne szállj be barát vállalkozásába, mert melléfoghatsz. Ha ugyanolyan könnyen tudnál szeretni egy gazdag embert, mint egy szegényt, gondolj a főnököddel (üzleti partnereddel) való kapcsolatra. Februárban használhatod az állásodat, hogy nélkülözhetetlenné válj számára. A hónap végén félénk partnerjelölt szedi össze minden bátorságát, hogy elkérje a számodat. Ha fel is mer hívni, nyert ügye van!

 

Bika (04. 21-05. 20.) Legyen szó partnerről vagy egyszerűen jó barátról, iktasd ki környezetedből azokat az embereket, akik lelkileg és anyagilag kimerítenek. Úgy tűnik, a testi dolgokban – legalábbis 9-éig – otthonosabban mozogsz, mint fejed használatában. Egy pártfogód vagy barátod hasznos tanácsot ad 14-e vagy 20-a táján, és ez nagyban megdobhatja bevételedet vagy karrieredet. Házasságod olyan, mint egy cég: ha a cég jövedelmező, akkor a házasság működik. Nem árt tudni, hogy a gyakori szeretkezés segíti a fitt állapot megőrzését és az általános jó közérzet elérését vagy fenntartását. A diszharmonikus Jupiter-fényszögek miatt februárban ne dúskálj a szénhidrátokból álló fogásokban, amelyek gyorsan megemelik a vércukorszintet. A zsírban sült ételeket mellőzd az étrendedből, mivel a túl sok zsiradék elnehezít, és káros a szívednek.  

 

Ikrek (05. 21-06. 21.) Februárra tetőznek a munkahelyi konfliktusok, tervezz hát erre a hónapra egy kalandos vakációt, amely segíthet elhantolni a stresszt. Ha lehetséges egy külföldi munkaút, vállald el, de a munkahelyi intrikáktól igyekezz távol maradni. Nézeteltérések minden munkahelyen előfordulhatnak. Ez teljesen természetes. Időben be kell azonban fejezni a vitatkozást, hogy ne váljon kellemetlenné, és ne okozzon feszültséget. A Halak jegyében lévő Merkúr 9-e után arra figyelmeztet, hogy szokjál le a koffeinről, és csak mérsékelten igyál alkoholt. A stimulálószerektől ugyanis felgyorsul a pulzusod, és feszültnek fogod érezni magad. A kávé ezenkívül kivonja szervezetedből a stressz ellen védő ásványi anyagot, a magnéziumot.

 

Rák (06. 22-07. 22.) Vigyázz: az üzleti életben ez a szemfényvesztések hónapja! Ne építs túlságosan másokra, mert könnyen becsaphatnak, üzleti partnereid is késnek a fizetéssel. Ám ami a magánéletedet illeti, pörgős, izgalmas időszak előtt állsz, úgy érezheted, megtaláltad a nagy őt. De abban a pillanatban, amikor túl sok kompromisszumot kötsz annak érdekében, hogy megfelelj a másik fél elvárásainak, egy fokkal lejjebb engeded párkapcsolatod színvonalát. Ha időnként úgy érzed, mindenben alárendeled magad partnerednek, 20-a után sikerül megbeszélni társaddal, min is szeretnél módosítani viszonyotokban. A hónap közepén izgalmas utazás vagy külföldön élő rokon érkezése forgatja fel terveidet, tudásszomjad megnő, izgalmas utazásba foghatsz, vagy külkereskedelmi céget alapíthatsz.  

 

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha olyan dolgokat állítasz, melyek kívül esnek a marketingben egyébként szokásos túlzások megengedhető határain, sérül a szavahihetőséged. Akár szerelemről, akár befektetésről vagy vállalkozásról van szó, ha túl nagy az idealizált kép és a valóság közötti különbség, komoly bajokra számíthatsz. Észre kell venned azt, mikor kéne kilépned egy rossz kapcsolatból, mert csak akkor találhatsz magadnak normális partnert, ha megszabadulsz attól, aki hazugságokkal etet, aki csak csalódást okoz számodra. Februárban a diszharmonikus Jupiter-sugárzások hízásra, vérnyomásproblémákra hajlamosítanak, és ha túl sok kilót cipelsz magadon, szíved még több munkára kényszerül. Szokj le a dohányzásról! A nikotin ugyanis szűkíti az ereket, és ezzel növeli a vérnyomást.

 

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne reméld, hogy segítőkészséged megvéd a kollégák vagy társad támadásaitól és kifogásaitól. Óvakodj képzettségén aluli állást elfogadni, és ne hagyd, hogy a munkahelyeden bárki is alárendelt helyzetbe hozzon! Mindig az egyenrangúság helyzetéből indíts beszélgetést – függetlenül tárgyalópartnered pozíciójától. Fertőzésekre fogékonyabb lehetsz, mint máskor, de a jó szex nem marad el az életedből. Saját bőrödön tapasztalhatod, hogy az embernek egy párkapcsolat során gyakran adódnak olyan kisebb-nagyobb problémái, amelyek közül első pillantásra soknak semmi köze a szerelmi vagy szexuális élethez. Ha azonban mindketten elhatározzátok, hogy ettől kezdve gyakrabban fogtok szeretkezni, és sorra kipróbáljátok egymás valamennyi ötletét és óhaját, tapasztalni fogjátok, hogy az irritáló problémák varázslatszerűen eltűnnek, és még a nagyobbakkal is könnyebb lesz megbirkózni.

 

Mérleg (09. 24-10. 23.) Családi bajok, pletyka vagy rágalom miatt összezördülés barátságban, illetőleg szerelemben, de nincs semmi veszve: a megfelelő partnerrel vagy szövetségessel felnyargalhatsz a csúcsra. Februárban könnyen létesítesz új kapcsolatokat, bár nem éppen a megfelelő emberek mozognak körülötted. Ha egy Mérleg másik partnert keres, akkor otthon nincs szex. Nemcsak a munkahelyeden bekövetkező változások okozhatnak februárban idegességet, hanem a számítógépet körülvevő elektromágneses mező is fokozhatja nyugtalanságodat. Érdemes tehát kikapcsolni a készüléket, amikor nem dolgozol vele.   Tegyél jótékony hatású növényeket a számítógép mellé! Ha pedig izgalmas, kalandvágyó partnerre vágysz, fizess be a hónap végén egy sítúrára! Síelj, erősítsd izmaidat, és közben ismerkedj!

 

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az idei február a Skorpiókat erotikus thrillerbe illő pillanatokkal örvendezteti meg, több olyan személlyel is találkozol, akivel szívesen ágyba bújnál. De rögtön ágyba bújni valakivel a legjobb eszköz arra, hogy szinte azonnal felszámold a tartós kapcsolat illúzióját. Ha hosszabb távra tervezel, jobban teszed, ha kicsit kivársz. Kedvesed sokkal jobban fog tisztelni, ha hagyod, hogy egy kicsit megdolgozzon érted. A hónap elején gondoskodj róla, hogy minden ajtón és ablakon jó legyen a zár, és vigyázz, mert a pénzügyi balfogásokért nem játékpénzekkel kell fizetni. Február 13-a után sikeres leszel a munkahelyeden, üzleti ügyeid ígéretesek, szerelmi életed kiegyensúlyozott. Mivel télen korán sötétedik, szemed gyorsabban fárad: szükség van arra, hogy fokozott mértékben fogyassz A-vitamint.  

 

Nyilas (11. 23-12. 21.) Hivatali előmeneteled a hónap elején biztosítottnak látszik, megpihenhetnél babérjaidon, ha családi vagy házassági konfliktusok nem borítanák fel nyugalmadat. Egy ötlet, amelynek publicitásértéke van, mindennél gyorsabban feljuttathat a csúcsra, de a családdal vagy otthonoddal kapcsolatban kaotikus helyzet alakulhat ki. Légy kevésbé erőszakos 18-ika után, mert könnyen meggyűlhet a bajod hozzátartozóiddal. Néhány kérdés megvitatását tanácsos volna máskorra halasztani. Ha mégis muszáj, valamivel türelmesebben vitatkozz! Februárban akár kocsival, akár tömegközlekedési eszközzel utazol, az út időnként feszültségek és megpróbáltatások forrása lehet. Amikor növekszik benned a feszültség, a légzési gyakorlatok segíthetnek a stressz feloldásában.

 

Bak (12. 22-01. 20.) Bár igazán visszafogott vagy, és nem kihívó, telefonod egyfolytában csörög, és akár minden estét mással tölthetnéd. A Bakoknak 9-éig inkább a szerelemre, semmint az üzletre kellene koncentrálniuk. Mit szólnál egy hosszú hétvégéhez a hegyekben, egy elegáns panzióban, összebújva a puha meleg ágyban? 14-ike táján anyagi helyzetedben, munkakörülményeidben kedvező változás következik be. Lepd meg magát valamivel! Lehet, hogy a barátaidat is meg akarod hívni valahová, ami nagyon jó ötlet, de azért ne essél túlzásokba. Nincs értelme az arra méltatlan emberekkel nagyvonalúan viselkedni. Mivel 18-a után az Ikrekben lévő Mars hatására végtagjaid sérülékenyebbek a szokásosnál, a streching-gyakorlatok segítenek megelőzni, vagy legalábbis csökkenteni a baleseteket.

 

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A munkahelyeden ne hagyj támadási felületet, ne ígérgess felelőtlenül, s az erotika területére csak akkor tévedj, ha azt valóban magad is akarod. Barátaid révén kedvező pozícióba kerülsz, s februárban joggal hiheted, hogy főnökeid, üzleti partnereid két lábon járó IQ-pontszámként értékelnek. De egy szakmai vagy pénzügyi baklövés korai figyelmeztetésként szolgálhat arra, hogy veszélyes dolog csak a kiváló agyra támaszkodni céljaid elérésében. Néhány évi, hónapi együttélés után bármely kapcsolat terhessé, rutinszerűvé válhat, de a kölcsönös felfedezés révén még egy befagyott szexuális kapcsolat is felmelegíthető és újra élvezetessé tehető. Ha most kezdesz neki a testgyakorlásnak, ennél jobb alkalmat nem is választhattál volna. Soha nem késő elkezdeni a gyakorlatokat, soha nem késő javítani az alakodon és kondíciódon.

 

Halak (02. 20-03. 20.) Bár a barátok kitartanak melletted, anyagi és munkahelyi pozíciód meginoghat. De jól végződik a február, valaki igen elismerően nyilatkozik képességeidről. Döntően azon múlik a sikered, milyen eredményes vagy abban, hogy elképzeléseidet eladd másoknak. Ha eleged van már abból, hogy mindig csak te adj minden kapcsolatodban, akkor vágyaid antennája ráhangolódik egy “kötelességtudó és megbízható” Bak keresésére. Februárban erős szexuális vonzások élnek benned, de mivel 9-e előtt képtelen vagy közölni, mire vágysz, kis híján tönkremegy a kapcsolatod. Valentin-napon küldj szexi e-mailt a párodnak, és holtbiztos, hogy a választól káprázni fog a szemed. Ha február 14-e után stressz vagy idegeskedés az egészségügyi problémád gyökere, napirendedbe iktasd be a jógát vagy a meditációt.