Mai rohanó világunkban, amikor minden vezetõ elvárja munkatársaitól, hogy teljesítõképességének maximumát nyújtsa, azzal együtt azt is szeretnék, hogy kiegyensúlyozott életvezetésû, egészséges és jókedvû emberek alkossák munkahelyi csapatukat, egyre fontosabbá válik, hogy dolgozóik részt vegyenek olyan testet és lelket edzõ és erõsítõ foglalkozásokban, melyek a vitalitást és a belsõ harmóniát segítik elõ.

 

Az Önök fizikai és mentális állapota érdekében szeretnénk – elsõk között – Önöket is tájékoztatni arról, hogy Budapest legszebb helyén, a Margitszigeten található szállodánk, a Thermál Hotel Margitsziget, az elmúlt tíz hónap teljes rekonstrukciója után ismét megnyitotta kapuit. Szállodánk a felújítás keretében korszerû fitness-wellness részleggel gazdagodott, DanubiusPremier márkanév alatt.

A szálloda 400 négyzetméteres fitness központjában korszerû fitness gépek sora, s magas szinten képzett edzõk várják a vendégeket. A szakképzett instruktorok tevékenységének alapja az elõzetes állapot felmérés, és a konzultációt követõen elkészül a személyre szabott edzésterv. A csúcsminõséget képviselõ erõsítõ gépeinken az általános alakformálásra kidolgozott gyakorlatok, kardiogépeinken az aktívan fogyni vágyóknak kialakított programok végezhetõk. Csoportos foglalkozás keretében arobic, stepaerobic, danceaerobic, body styling, spinning bike, fitball és streching órákat szervezhetnek. A lelki megnyugvást és belsõ harmóniát elõsegítõ légzõ, nyújtó és relaxációs gyakorlatok a keleti stílust kedvelõ testedzési módokban (jóga, a qi-gong, a taichi, tae-bo és thai-geri) valósulnak meg.
Exclusív fitnessklubunk tagjai igénybe vehetik külsõ-belsõ medencéinket, a tetõnapozót, a termál medencéket, a szaunákat, a gõzfürdõt és az aromakamrát.
Szívesen állunk rendelkezésére, hogy személyesen is bemutathassuk Önöknek a fent említett szolgáltatásainkat. Várjuk telefonhívásukat a 452-6404-es telefonszámon, hogy az Önöknek megfelelõ idõpontban megállapodjunk.
Mielõbbi érdeklõdését örömmel várjuk!

 Képek a klubról:

troli
busz
26, 26A
A Margit Híd felõl
metró
parkolás
parkolási lehetõség biztosított a külsõ parkolóban, illetve a belsõ mélygarázsban

Hétfõ 06.30 – 21.30
Kedd 06.30 – 21.30
Szerda 06.30 – 21.30
Csütörtök 06.30 – 21.30
Péntek 06.30 – 21.30
Szombat 06.30 – 21.30
Vasárnap 06.30 – 21.30
Ünnepnapok Hétvégi nyitva tartás jellemzõ