A színésznő örök   

“Sokan visszélnek naivságunkkal, az örök szépség utáni vágyunkkal, de az Evelle nem ilyen, az Evelle használ” – mondta Hegyi Barbara színésznő, a Pharma Nord szépségtermékének arca, a Szép arcok estéjén a Szépművészeti Múzeumban. A mai napig az Evelle az egyetlen tabletta formájú készítmény, melynek a ráncok kialakulását gátló hatását tudományosan igazolták, biológiailag aktív, és védelmet nyújtó hatóanyagai belülről fiatalítják a bőrt

 

Szemfüles1.

Védelem és megelőzés szemüvegeseknek, és kontaktlencsét viselőknek: reggel a jó látásért, este a szép szemekért. Mindig mindenütt: a PC-képernyők előtt, a kozmetikusnál, olvasáshoz, és jeges-havas sportokhoz. Szolárium bronz melegében, élvezetes izzadás után, vagy ott, ahol hideg-meleg szelek fújnak. Szemirritáció csökkentésére is alkalmas! Mindennap! Minden – egyben: OXYAL szemcsepp.

 

Szemfüles 2.

A Visine fáradt szemet gyógyító szemcsepp tartalmaz egy természetes anyagot, mely az indiai tamarindfa magjának kivonata. A tisztított gumi kivonat nagyon hasonlít a szemfelszínt borító egészséges könnyfilm nyálka összetevőjéhez. A könnyben lévő nyálka réteget képez a szem védelmére és nedvesítésére. Visine fáradt szemre: frissítő, enyhítő hatás túlterhelt, megerőltetett szemre. Visine fáradt, érzékeny szemre: a fáradt, érzékeny szem intenzív revitalizálására alkalmas.

 

Ilyen   nincs! Pedig van! Jégvitorlázás
A jégvitorlások mindössze abban hasonlítanak a nyári társaikhoz, hogy a szél erejét használják fel a haladáshoz. Van árbocuk, vitorlájuk és bumjuk, igazi hajótestük azonban nincs. A többnyire egyszemélyes szerkezetek a háromszögben elhelyezett korcsolyákra épülő hídból, és a testből állnak, amely épp csak akkora, hogy a szán vezetője beleülhet, és onnan irányíthatja járművét. A jégszánok tervezésénél a minimális súly, az áramvonalas forma, és a stabilitás elérése a cél. 


Kitewing
A megszállottak repülnek is vele!
A windszörf feltalálása után egy skandináv férfi rájött, ha a vitorla nincs a deszkára rögzítve, sokkal szabadabbá válik a mozgás, ezáltal a „szörf” bármilyen más csúszó vagy guruló sporteszközhöz használható. Lehet ez snowboard, korcsolya vagy valamilyen nyári guruló eszköz. A windszörfözés alap sí- vagy snowboard-, de még mezei görkorcsolyatudással is néhány óra alatt elsajátítható. A szerelés 5 perc alatt összecsomagolható, és egy kézipoggyászban elfér. A kitewinget ugyan nem kifejezetten röpködésre tervezték, de azt mondják a megszállottak, kihagyhatatlan egy kis földfeletti élmény. Védőfelszerelés persze mindenképpen ajánlott. www.kiteride.hu