Minden hajszínre!Házimelír

Ha eredeti vagy festett hajszínedet szeretnéd egyszerűen és gyorsan feldobni, melírozz – akár otthon is! Hangsúlyozz egy-egy tincset, és frizurád megújul. Próbáld ki az új Palette Color Effect melírozót a Schwarzkopftól!   Tökéletesen harmonizál az eredeti hajszíneddel.

 

A tündöklés: hatalom  

Hogy a hosszú haj visszanyerje csábító erejét, a L’Oréal Paris kifejlesztette az ELSEVE TÁPLÁLÓ-TÜKÖRFÉNY sampont és balzsamot, mely kisimítja és életre kelti az élettelen, energiáját vesztett hajat. A gyöngyprotein tartalomnak köszönhetően a hajszál felülete simább lesz, ezáltal összegyűjti és jobban visszaveri a fényt. Az eredmény: tükörfény, kasmírtapintás és azonnali kifésülhetőség.

 

ALAPOZD meg a szépségedet!

Nehéz a reggeli friss, tökéletes arcbőrt egész napra megőrizni. A Max Factor Flawless Perfection egy termékben egyesíti a bőrtökéletesítő formulát és a színes alapozót, ezáltal hosszú időre friss, tökéletes megjelenést biztosít.

Első lépésként használjuk a bőrtökéletesítő formulát, ami érzékelő mikrorészecskéket tartalmaz, így tökéletesíti a bőr szerkezetét és egyenletesebb kiindulási alapot ad, mert minimalizálja a pórusok és finom ráncok megjelenését, csökkenti a bőr látható egyenetlenségeit.   

A második lépés a színes alapozó felvitele, mely ellenáll a fakulásnak, sima, tökéletes felületet ad. Ugyanakkor több mint egy színes fedőréteg, mert nincs telítve mattító púderekkel, ezért az arcbőr megjelenése olyan könnyű lesz, mint amilyen könnyűnek érezni szeretnéd.

 

Fehér tea bőrfeszesítő szérum

Az éjszakai bőrfeszesítő szérum hatására a bőr azonnal feszesebbé, simábbá válik. Az értékes fehér tea kivonat ugyanis antioxidáns hatásával gátolja a bőr öregedését, regeneráló allantoint, különleges flavonoidokat, B2, C vitamint is tartalmaz. Hatékonyan javítja a vér áramlását, a mikrocirkulációt, regenerálja az érfalakat. Különösen ajánlott az Avon különleges terméke egy fárasztó nap után, a fáradtság jeleinek gyors eltüntetésére.

 

Démoni vagy angyali (KI)NÉZET

A Rimmel Extra Super Lash göndörítő szempillaspirál egyedi összetételének és speciális keféjének köszönhetően megvalósíthatod azt a (ki)nézetet, amiről mindig is álmodtál! Egy réteg a természetes hatásért, kettő vagy több a démoni vonzerő érdekében. A hatás akár 12 órán át tart!

A hatás akár 12 órán át tart!

 

Ragyogás

Az új púder az Yves Saint Laurent stílusára annyira jellemző, arany, monogrammal ellátott tokba került. A pompás kis púder csodálatos színvilágot tár elénk: rezes háttér, különlegesen díszített rózsaszín formák, fehér kis levelek, halványkék minták. A négy szín használható önmagában, vagy külön-külön. A PALETTE JAIPUR lágyan élénkíti a szemeket és az arcot, melyet a ragyogás hat át.