Teszteltük a zsírégető-kiegészítőket! A különféle táplálék -kiegészítő formulákban rengetegféle hatóanyaggal találkozhatunk. Ha egyike vagy azoknak , akik azt gondolják, létezhet olyan csodaszer, ami bárminemű erőfeszítés nélkül leolvasztja a zsírpárnáid , akkor álmodj tovább . Ha nem, olvass tovább, engedd, hogy ráébresszünk az igazságra!

 

A zsír a barátunk
…a zsírraktározás ugyanis a túlélést szolgálja. A baj az, hogy néhányan túl szoros barátságot kötöttek vele, és napjaink embere annyi tápanyagot raktároz a „túlélés” érdekében, hogy 3 évnyi éhínséget is gond nélkül átvészelne .
 
Segítség persze van, sőt egyre jobbak és hatékonyabbak! Számtalan kiegészítő van a boltok polcain, melyek óriási mértékben könnyíthetik meg fáradozásainkat zsírpárnáink égetése érdekében. A segítség azonban nem önmagában és önmagáért van. Csak lépcsőfokonként haladhatunk. És az első két lépcsőfok:
 
1. a megfelelően összeállított diéta (személyre szabott, szakember által kialakított étrend) ,
2. és a testmozgás ( egyéni szükségleteinkre és lehetőségeinkre szabva).
 
Ez nem opcionális, ez kötelező !
Csak e kettő beállítása és mindennapjaink részévé tétele után van értelme bárminemű zsírégető-kiegészítő után nyúlnunk. Ha nem így teszünk, az egész semmit sem fog érni, csupán pénztárcánk apad majd zsírraktáraink helyett .
Ha a diétá s programunk jó, és a test mozgás is rendben, akkor í me, néhány kiegészítő, négy kategóriába sorolva !
 
A teljes anyagot megtalálhatja a fitt.info magazin szeptemberi számában!