Mindig ugyanaz az arc néz vissza ránk, ha a tükörbe pillantunk. Ráadásul még olyan fakó a bőrünk, a nap alig érte. Kellene valami változás, egy kis csillogás, szín és hangulat!

 

dobjuk le téli színeinket,lepjük meg magunkat új sminkkel, néhány friss ruhadarabbal, akár a hajunk színét is bátran alakíthatjuk kedvünk szerint. Térjünk be fodrászunkhoz, kozmetikusunkhoz, segítségükkel cseréljük le fürdőszobánk polcán a megszokott tégelyeket és tubusokat. Bőrünknek a nehéz, hideg elleni krémek helyett hidratáló, fényvédő ápolásra van szüksége a tavaszi-nyári hónapokban.

A kozmetikus bizonyára felhívja majd figyelmünket az arctisztítás szükségességére, hogy a nap sugarai csak barnító, frissítő erejüket fejtsék ki, és ne öregítsenek idejekorán.

A napozáshoz szorosan kapcsolódik a bikini is. Ezért fontos törődnünk a szőrtelenítéssel. Ezt is tanácsos szakemberre bízni, hiszen nekik sokkal nagyobb tapasztalatuk van, és higiénikus környezetben, professzionális felszereléssel, precízen végzik ezt a kényes feladatot.

A testkozmetika is számos lehetőséget tartogat. Testtekercseléskor a kezelt testrészekre egyenletes külső nyomást gyakorlunk, mely a sejtközötti térben nagyobb nyomást eredményez. Így a nyirokerek, a vénák billentyűi kitágulnak, a bomlástermékek gyorsabban távoznak a szövetekből. A kúra 7-10 kezelésből áll.

Szinergikus testkezelés a nyirokmasszázs, amely a kezelések során alkalmazott különleges, ősi kínai és olasz masszázstechnikai módszerek ötvözete. Az egész testet érinti a fejtől a lábujjakig, több szervre, szervrendszerre kihat.

S, ha már tetőtől-talpig rendben vagyunk, következhet a haj, amely jó megjelenésünk egyik záloga.

Mindannyian ismerjük azt a felhőtlen szabadságot, amit egy új hajszín vagy forma adhat. Némelyünknek elég egy apró igazítás, mások teljesen „kicserélődnek”. A fodrász közreműködésével mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez és stílusához leginkább illő fazont és árnyalatot. A haj szerkezetét is megviseli a tél, ezért ilyenkor mindenképpen ajánlott a hajvégek felfrissítése. Sok esetben, a hajszálakban keletkezett vitaminhiányt hajfestéssel is tudjuk csökkenteni, mivel a mai professzionális hajfestékek egy része már festéskor bejuttatja hajunkba az ápoló anyagot.