A debreceni FinnRelax FittParadé idén is erősre sikerült – több mint 8000 látogatóval, sztárvendégekkel, FittExpoval, és persze versenyzéssel járt. S. Buranits Ildikó a rendezvény szervezője, Tímea Majorova, aki már harmadszor volt a a FittParadé sztárvendége a magyar férfiak legnagyobb megelégedésére, Flex Weeler, ő az első FittParadén még versenyzőként kápráztatta el a nézőket – a szimmetria királyaként.

 

Roland Kickinger, aki Los Angelesben élő testépítő és Arnold Schwarzeneggert személyesíti meg az önéletrajzi elemekre épülő filmben, a See Arnold run-ban.

 

Sztárvendégek

Flex Weeler, Dundika, a 2005-ös év playmate-je, Risto Junttila a FinnRelax Kft tulajdonos ügyvezetője és Tímea Majorova: pózolnak a kameráknak.

 

Támogatók

Dr. Deutsch Tamás, a rendezvény fővédnöke, Tímea Majorova, Kósa Lajos, Debrecen város polgármestere – nélküle a rendezvény nem jöhetett volna létre-, és Kickinger, aki a hölgyek   pulzus számát növelte már a jelenlétével is.

 

Kölyök Show tánc Világbajnokság

A válogatót az Éva Funky Hip-Hop Fitness Se hívta életre, a versenyzők és a nézők örömére.

 

Kiscsoport

A legkisebb tehetségek a színfalak mögött.

 

A győztes

A fitneszmodell kategória győztese ezúttal Toldy Zsuzsanna lett.

 

Pump & Run

A FittParadén debütált Magyarországon a Pump & Run elnevezésű verseny, melyben az erő és az állóképesség méretetett meg. A második helyen a profik táborában a   Hortobágy kommandó végzett Gyöngyösi Károly vezetésével. A csapatkapitány most éppen az egyéni versenyzőjüket biztatja a futópadon.

 

Taktika

Az Olimpikon csapat tagjai: Pulai Imre, a magyar szánkó sport megteremtője, és Váczi János töprengenek a taktikán.

 

Bajnokok

Zsivotzky Attila, az Olimpikon csapat harmadik tagja, a tízpróba mestere futásban verhetetlen volt. Beé István fantasztikus eredménnyel vitte győzelemre a „Bajnok” csapatot, nem csak kajakozásban, hanem fekvenyomásban is. …és a Hortobágy Kommandó győztes csapata.