Itt a farsang, áll a bál, de vajon milyen legyen a sminkünk, hogyan viselkedjünk a farsangi bálban? Ebben segít összeállításunk. Shiseido smink. Mint egy villámlás vihar idején, robbanékonyság, elektromos feszültség -jellemzik az idei Shiseido báli sminket. Modern, erőt sugárzó, de ugyanakkor nagyon kifinomult és gondos.

 

 

Minden hölgy ünnepelt színésznőnek érezheti magát!
Compact foundation: Tökéletes fedést ad, egységes bőrképet kölcsönöz, a bőrt egész nap hidratáltan tartja ez az alapozó

Concealer (korrektor): Az apró bőrhibákat eltünteti, finomítja a bőrt és védelmet is nyújt egész napra. (SPF 15)

Powdery foundation: Az alapozó fixálására használtuk jelen esetben púderecsettel. Egész nap üde és matt arcbőrt biztosít.

Eye shadow duo: kétrészes szemhéjfesték – szintén bőrápoló és bőrvédő jellegű, egész nap tartósan fent marad a szemhéjon.

Silky eye shadow duo: Selymesítő hatású, finomítja és hangsúlyozza a szemek, szemöldök vonalát.

Eye liner pencil (szemceruza): természetes és erőteljesebb vonalak rajzolhatóak vele.

Volume mascara: vastagítja, feltölti és erősíti a pillákat, kiemeli a szemek szépségét, sugárzó fényt kölcsönöz a pilláknak.

Creamy Blusher: (krémes pirosító) :friss, üde pírt ad, harmatos textúrája miatt vékonyan és picit vastagabban is felvihető akár ujjbeggyel is az orcákra.

Sheers gloss lipstick (szájfényes hatású rúzs): ragyogó hamisítatlan színek, hidratáló rúzs, az ajkak felülete sima, kiegyenlített lesz.

Lip gloss: briliáns és friss ragyogás, önmagában is és rúzzsal együtt is tökéletes csillogást ad az ajkaknak.

 

A báli etikett tíz pontja

 

1. Minden alkalomra pontosan kell érkezni, a késés udvariatlanság!

2. A hölgyek számára a kis-, vagy a nagyestélyi ajánlott. Az öltözködésnél gondoljunk arra, hogy a kevesebb, minőségileg több lehet. Az estélyi ruhaköltemény, az ékszerek mennyisége és mérete, a frizura és a smink, ne lépjék túl a jó ízlés határát.

3. Férfiak viselhetnek sötét öltönyt, szmokingot, vagy frakkot.

4. Legyünk fesztelenek és könnyedek, de kerüljük a feltűnést!

5. Hölgyeknek a táncnál tilos felkérést visszautasítaniuk, illetve ha ezt megtették, akkor azt a táncot utána már mással sem táncolhatják!

6. Tánc közben a férfiaknak illik beszélgetést kezdeményezni, szórakoztatni a hölgyet, amit nem helyettesít a hamis dúdolás, vagy partnerünk hátának ütemes érintése. Kezdetnek próbálkozhatnak az urak egy bókkal, ez legtöbbször beválik.

7. Cigarettát, italt ne vigyünk a táncparkettre.

8. Legyünk tekintettel a táncparkett méretére, és a többi táncosra. Ne taroljunk, és ne tolakodjunk.

9. A farsangi mulatságok egyben álarcosbálok is legtöbbször. Ha nem is kívánunk maskarába bújni, arcunkat mindenképp fedje álarc.

10. A jelmezek kiválasztásánál az ötletesség vezéreljen minket, ne a költekezés szándéka.