Kezd eluralkodni rajtad a karácsonyi pánik? Fogalmad sincs, hogyan fogsz tündökölni a gyertyagyújtás pillanatában? Ne feledd meglepni saját magadat sem! Már most jelentkezz be egy szépségszalonba, hogy a nagy rohanásban ne maradjon ki egy gyors szépítő kezelés. Sőt, hipp-hopp meg is fiatalodhatsz.

 

A vágy mindig megvolt az emberekben – főként a nőkben – az attraktivitás és a fiatalos megjelenés iránt. A külső szoros kapcsolatban áll a belsővel: ha jól nézel ki, jól is érzed magad.

A megfelelő hidratáló

A különféle szépítőszerek és technikák áradatában manapság könnyű elveszteni a tájékozódási képességet. Csábítóan hívogató, nedvességet adó krémek, zselék és tonikok ígérnek puha, sima bőrt egy szempillantás alatt – sokat használunk is közülük. Sajnos, nem mindig előnyünkre! Sok hidratáló krém ugyanis épp az ígérttel ellentétes hatást váltja ki, szárítja, sőt öregíti a bőrt. Hogy ez hogyan fordulhat elő? A nagy víztartalom a felvitel pillanatában kellemes bőrérzetről gondoskodik, a krémben található víz azonban gyorsan elpárolog. A beindult párolgási folyamat pedig elvonja a bőr nedvességét, úgyhogy utána szárazabb lesz, mint előtte volt.

Szépség tipp

A mélyen ható, valós hidratációt biztosító megoldás titka a kollagénben rejlik. 60%-ban ez az anyag felelős ugyanis bőrünk nedvességtartalmának megtartásáért, s így a bőr tónusát, rugalmasságát, fiatalságát és szépségét adja. A fiatal bőr 25 éves korig elegendő kollagén rostot termel. Akor előrehaladtával azonban a kollagén termelés csökken, így a bőr nedvességtartalma visszaesik, s megjelennek a ráncok. Ha tehát kollagént tudunk bejuttatni a bőrbe, visszafordíthatjuk az öregedés folyamatait!

Nedvességpótlás

Egyszerűnek tűnik, de, sajnos, a kollagén igen nagy molekulákból áll, nem tud “csak úgy” a bőr mélyebb rétegeibe jutni. A legtöbb kollagént tartalmazó terméknél ezt a problémát nem is sikerül feloldani, így a hatás felszínes, vagy teljesen elmarad. A nagy, hármas spirálból álló molekulát szétbontva, “külön csomagolva” kell bejuttatni a bőrbe, mely így el is tudja látni feladatát. A megfelelő hidratáló krémben található nedvességnek és az egyéb ápoló anyagoknak most már van mihez kötődni, s megvalósulhat a feszesítő és fiatalító hatás.

Forradalmi újítás!

A !QMS kifejlesztésével lehetővé vált a szép, egészséges és fiatal bőr megteremtése, illetve újrateremtése, mert természetes és fájdalommentes módon tudunk a bőrbe kollagént juttatni, az arc és a nyak teljes felületén. A fiatalodás folyamatait a !QMS szakkozmetikusok által végzett kezelései teszik intenzívebbé és tartják folyamatos ellenőrzés alatt. A legtöbb esetben hihetetlen az azonnali bőrállapot javulása. Próbálja ki! Próbáld ki!