Aerobik-oktató, fitnesz edző, divattervező, modell, egy új vállalkozás egyik tulajdonosa és egy fitneszbemutató csoport vezetője és tagja Klobusitzky Claudia.

 

Hogy tudsz egy emberként megfelelni ennyi elvárásnak?

Rengeteg energiám van, amit igyekszem pozitívan és aktívan felhasználni egész életem során. Ha valamiben hiszek és látok benne fantáziát, akkor nagyon kitartó vagyok, amíg meg nem valósítom. A párom és üzlettársam, Baucsek Norbert is ilyen, nem ismerünk lehetetlent, hogyha a fejünkbe veszünk valamit. Hajlamos vagyok túlfeszíteni a húrt az energiámat tekintve, akkor ő mondja, hogy ”Na most aztán elég!” Egyedül biztos, hogy nem bírnék ennyit teljesíteni. Az első naptól kezdve tökéletesen összeillünk és kiegészítjük egymást. Ketten egységet alkotunk, ez nem kétséges.

Hogy telik egy napod?

Reggel korán kelünk, hogy mindenre jusson idő. Az üzletben kezdünk, ellenőrizve, hogy minden rendben van-e. Szerencsénkre egy fantasztikusan profi, kreatív és megbízható csapatból áll a cég. Sorra vesszük az elintéznivalókat, megszervezzük az aktuális feladatokat. Majd irány a fitnesz, megtartom a két órámat. Általában az első egy koreografált, táncos step óra. A második pedig súlyzóval kombinált alakformáló óra. Van egy kialakult, állandó vendégköröm. Nagyon szeretem őket, lelkesek, szorgalmasak és nagyon ügyesek. Ezután megtartom a délelőtti csoportomnak a személyre szabott súlyzós tréninget. Ellenőrzöm, támogatom fejlődésüket. Egy könnyű ebéd következik, majd az elintéznivalók sora, megbeszélések stb. Késő délután vissza a terembe, folytatás a délutáni tréningekkel. Este következik a próba, hiszen készül a legújabb divatbemutatónk anyaga, amiben Norbival mi is részt veszünk. Napi zárás az üzletben és végül az éppen aktuális ”válaszol a free styler team” rovat összeállításával fejezzük be a ‘munkát’. Gyertyafényes, romantikus vacsora, egy kis lelki feltöltődés a méltó befejezés.

Milyen érzés a saját magad által tervezett ruhákban járni?

Jó érzéssel, elégedettséggel tölt el. Mi vagyunk a teszt – emberek. Elsőként próbáljuk ki az új fazonokat. Cégünk különlegessége a derékgumi nélkül készült ún. ”lehajtós” nadrág. Rendkívül kényelmes és sportos viselet. A nyári trendnek megfelelően halásznadrág fazonban is kapható.

Csak fitneszruhákat terveztek?

Versenyekre, színpadi produkciókhoz is. Aerobik versenyre egyedi dresszek, triatlonosoknak pulzusmérő övet tartó felső, teniszruhák és -szoknyák, tánc- és fitneszbemutató csoportoknak a stílusuknak megfelelő fellépő ruhák, cégeknek egyenruhák, sportúszódresszek, kosarasoknak és focistáknak, illetve hokisoknak csapatuk logojával hímzett mezek is megrendelhetők.

Ha jól tudom volt már saját aerobik napotok is. Várható a folytatás?

Március 2-án került megrendezésre az Első Free Styler Aerobik Nap külföldi sztároktatók közreműködésével. Itt volt Titty Tamantini és Alex Fabbri is, Olaszországból. Két, nemzetközileg elismert tréner. Fergeteges volt a hangulat, több százan voltunk. Októberre tervezzük a következőt.

A Free Styler Team valójában mit takar?

A team része a Funky táncbemutató csoport Szűcs Éva vezetésével (gyerekek részére is), a Kangoo Jump Ádee- val tanulható és tekinthető meg a bemutatókon, az Aerobik szakmai hátterét pedig Storczer Beáta garantálja. Lehetőséget szeretnénk biztosítani az egészséges és sportos életmód elsajátítására. Ha nem tudsz mit kezdeni magaddal délutánonként, akkor gyere le hozzánk és érezd jól magad. Ha táncolni vagy aerobikozni szeretnél akár versenyszerűen is, de tanácstalan vagy, akkor várunk szeretettel csoportjainkban. Aerobik- és táncshowal fűszerezett divatbemutatónk pedig különböző rendezvényeken garantálja a jó hangulatot.