Multaben termékek Norbi ajánlásával.A Multaben karcsúsító ter­mékekkel változatos diétát tud folytat­ni a hiánytünetek megjelenése nélkül. A termékek között megtalálhatók az ízletes, vitamindús levesporok, krémek, italok, melyek megkapták az Update 1-es kódot, ami azt jelenti, hogy egész nap fogyaszthatók a hízás veszé­lye nélkül.

 

HRI Vitalion – csontritkulás és érelmeszesedés elleni tabletta

A HRI Vitalion tabletta a természet hasznos és gyó­gyító anyagainak esszenciája. A Vitalionhoz felhasznált növények megfelelnek a szigorú biotermesztési előírásoknak, s feldolgozásuk során egyedülálló eljárásokkal őrzik meg a bennük található értékes vegyületeket. Manapság Magyaror­szágon is népbetegségnek számít az arteriosclerosis (érelmeszesedés) és az osteoporozis (csontritkulás), melyek kezelésében, illetve megelőzésében új és hatékony eszközt jelenthet a Vitalion.

 

Prebiotikumok az egészséges bélműködésért

A prebiotikum nem emészthető élelmi hatóanyag, amely jótékonyan hat a gazdaszer­vezetre, szelektíven stimulálja a bélbaktériumok növekedését és tevékenységét a gazdaszervezet egészségesebb bélműködéséért. Gibson and Roberfroid (1995)

Protexin Vitality

Hét barátságos baktériumtörzset tartalmaz, speciális gyermekformula, négyéves kortól adható. Antibiotikumos kezelések mellé aján­lott, de hasmenéses problémák kezelésekor és közösségbe való szoktatáskor is célszerű alkalmazni.

Protexin Balance

Antibiotikumos kezelések mellé, illetve utazási betegségek megelőzésére, speciális bélproblémák kezelésére adható.

Protexin Protect

Hét barátságos baktériumtörzs és a fokhagyma hatóanyagának, az allicinnek a kombinációja. Egyesíti a probiotikum és a fokhagyma régóta ismert baktériumölő, vírusölő és gombaölő tulajdonságait, szív- és érrendszeri problémák megelőzésére is alkalmas. De használható évszakváltozáskor bekövetkező betegségek megelőzésre is.

 

Ez biztos levesz a lábadról!

A legújabb fitnesz-trend és a legiz­galmasabb formájú lábbeli…

…ez az MBT,   egy   speciális járástech­nika és egy speciális lábbeli is egyben, mely kivétel nélkül minden izomcso­portot – a mélyizmokat is! – képes megmozgatni, miközben aktívan védi ízületeinket. Ezt a hatását instabil talp­szerkezetének köszönhetjük.

Különleges járástechnika a Masai walking, vérpezsdítő zsírégető tréning a Masai workout, valamint a leghaté­konyabb tartásjavító mélyizomerősítő gyakorlat a DST (Dinamikus Stabilizáló Tréning). Ezek a mozgásformák MBT-ben a leghatékonyabbak, és nem kell rá külön időt fordítanunk, mert a min­dennapokban alkalmazva is minden lépés egy aktív lépés az egészségért.

http://www.swissmasai.com, http://www.rehatop-tipp.com

 

MP3RUN Ötvözi a zenét egy virtuális edzővel

A Philips és Nike idén ősszel vezette be a hazai piacon új közös termékét, az MP3RUN digitális audiolejátszóját egy forradalmian új sebesség- és távmérővel. Ennek az egyedülálló kombinációnak köszönhetően a futás élvezhetőbbé és kont­rolálhatóbbá válik. A zene biztosítja a kellemes hátteret, miközben – igény szerint – lehallgatható a futási teljesítmény, úgymint: lefutott kilométerek, sebesség és az eltelt idő. A futó az MP3RUN készüléket a karjára, míg a Bluetooth® – vezeték nélküli – sebességérzékelőt az edzőcipőjére erősíti. A szenzor folyamatosan gyűjti a sebes­ségre, a megtett távolságra vonatkozó adatokat 99,6 százalékos pontossággal. Mind­ezek futás közben is lehallgathatóak. A sportolás befejeztével a készülék kijelzőjén a teljesítmény rövid értékelése látható, valamint a fejhallgatón keresztül rövid összefoglaló hallható a sebességről, a megtett távolságról és az eltelt időről. http://www.philips.hu