Debrecen-2003.június 07-08. Debrecen város támogatásával kerül megrendezésre pünkösd szombat-vasárnapján a FITPARÁDÉ. A Főnix Csarnok ad otthont az esemény két kiemelt versenyének az IFBB Profi Body Building Európa Bajnokságnak és az IFBB. Profi Fitness Európa Kupának.

 

A Főnix mellett található Hódos Csarnokban két napos FITEXPO, azaz egészséges életmód-sport-wellness-szépség kiállítás és vásár lesz, ahol a verseny sztárjai dedikálnak délelőttönként.


Kísérő rendezvények:

Kölyök Fitness bemutató, erőemelő baj-nokság, ingyenes aerobik a vállalkozó kedvűeknek.

Lesz még divatbemutató és a látogatókat pop zenei felépők is szórakoztatják. Testépítésben Kiss Horváth István, fitnessben Kállai Ildikó világbajnokok képviselik színeinket. Indul Serényi Krisztina és bemutatkozó lehetőséget kap Óváry Eszter korábbi tornász olimpikonunk is.


A Címvédő Dennis James, itt lesz Dexter Jackson, Jean Pierre Fux,
Milos Sarcev, Nasser el Sonbaty, Pavel Jablonicky, Kreg Titus, Dj Davodu, Chris Cormier, Ernie Taylor, Nicu Giurgi és még sokan mások… 

 

Fitnessben fellépnek
Suzie Curry, 
Stacy Simons, Klaudia Kinska, Laura Mak, BB Jonido, Nicki Embers, Maria Sirbey, Cinthia Bridges,Linzy Body, Oti Bethista, Emanuel Dibanio, April Deshie

 

Egy héttel korábban érkezik Budapestre Timea Majorova és Flex Wheeler, hogy jelenlétükkel népszerűsítsék a versenyt.

A szervezőkön keresztül még foglalható időpont a magyarországi látogatásuk idejére. Reklám és promóciós fellépéseket korlátozott számban tudunk csak a programjukba illeszteni. Jegy-foglalás már most lehetséges, az irodánkban elővételben vásárolt belépőkhöz ajándékot adunk.

 

Jegyárak: 1500-3000-4500 Ft, illetve VIP belépők rendelhetők   A FITEXPO külön belépővel is megtekinthető.

 

Április 20-tól jegyek kaphatók még a nagyobb jegyirodákban és a Főnix Csarnokban, illetve az edzőtermekben is.

 

Jegyértékesítés,információ:

Tel: 06-1-476-0011,06-1-476-0012.

email: info@profitness.hu

www.profitness.hu