Talán a napsütés teszi, vagy a forró levegő, de bizsereg a vér is, ha melegebbre fordul az idő. A flört és a hódítás energiával tölt fel, próbáld ki magad! Játssz, hiszen nő vagy, élvezd ki a férfiak rajongását! Minél rövidebb a szoknya és forróbb a nadrág, annál lengébbek leszünk és könnyedek. Néha könnyelműek. Elérkezett a flörtök ideje.

Mert flörtölni jó, sőt néha kötelező, jó esetben épülhetsz belőle, de ha elrontottad, a lelked károsul. Tartsd be a szabályokat, és élvezd, amíg csak jólesik!
1. szabály
A flört, az flört, se nem több, se nem kevesebb! Ne szabad nagyobb reményeket fűznöd hozzá, mint amennyit valóban ér. Ez nem a hosszú elköteleződések, ígérgetések és a közös jövő tervezésének ideje! Lehetőséged nyílik benne a megújulásra, az önmagadba vetett női hit megerősítésére, sőt – talán furán hangzik – párkapcsolatod is megerősödhet, ha ügyes vagy.
A ROSSZ: De vigyázz, belebukhatsz, ha nem a helyén kezeled a dolgokat!
Ha komolyabbnak gondolod a kapcsolatot, mint amennyi, ha belelovalod magad egy nem létező szerelembe, akkor fájdalmas lesz az ősz, mire újból rátalálsz az elveszett egyensúlyra.
(A teljes cikket elolvashatod a fitt.info magazin június-júliusi számában!)