MY TORRENTE – Egy új szerelmi történet

A licsi és a mogyoró, akár a tűz és a víz, a hedonizmus megtestesítői. A Torrente divatház új parfümje – csakúgy mint eddig – a kifinomultságot és modernséget, az örök nő archetípusát tükrözi. A két fő „szerelmeskedő” illatot az életteli grapefruit, rózsaszín bogyók, ribiszke, bambuszlevél és angyalgyökér öleli össze.

 

SERGIO TACCHINI STILE DONNA

 

A Sergio Tacchini nő-típus összetéveszthetetlen sajátja a határozott, ám változásokra nyitott, pozitív személyiség. Egyszerű és lezser elegancia, ámde szabad és féktelen – állandó mozgás jellemzi. A fejillat pulzáló jegyei: fekete áfonya, angyalgyökér, bazsarózsa. A nyitányt ragyogó virágcsokor követi: a magnólia és a karo darounde játéka a napfényes sáfránnyal.

Az alapillat meleg fás jegyekben cseng le: fehér szantál, tikfa és cédrus, amelybe a pézsma könnyed érzékiséget vegyít. A STILE DONNA több mint illat: életérzés!

 

Carolina Herrera – 212 Sexy

 

A 212 SEXY az öntudatos, érzéki, természetesen bájos nő illata, aki személyiségéből áradó eleganciájával akaratlanul is magára vonja a figyelmet.   Az enyhén citrusos fejjegyet meleg rózsabors, élénk bergamott, gardénia és muskátli varázsolja ellenállhatatlanná. A hosszan tartó illat a mély alapjegynek köszönhető, ahol a vattacukor édes aromája keveredik a csábító vaníliával, fűszeres szantálfával és érzéki pézsmával. A 212 SEXY-t az élettel teli, vibráló, pezsgő életet élő hölgyeknek ajánljuk. 

 

NINA RICCI – Love in Paris

 

A Nina Ricci varázslatos új illata minden kétséget kizáróan az a parfüm, mely szerelmes álmodozásra késztet. A finom virágos-fás melódia romantikus átmenet álom és valóság közt. Az olasz bergamott és a csillagánizs frissé, a rózsa, bazsarózsa, sárgabarack, jázmin és vanília pedig elbűvölően nőiessé varázsolják az illatot. A letisztult szépségű, elegáns vonalú üveg a parfüm klasszikus stílusát tükrözi.

 

L’EAU D’ ISSEY POUR HOMME – Ajándékdoboz

 

Az ajándékdobozt azoknak a férfiaknak tervezték, akik szeretnek elmerülni az illat friss, fűszeres, fás világában. A 75 ml-es EDT illata frissességet és erőt kínál. Fejjegye: a yuzu, mandarin, narancs és verbéna, szívjegye: sáfrány, szerecsendió, fahéj fűszeres melegsége, alapjegye a pézsma, szantálfa és dohány. A haj és testsampon mérete ideális utazáshoz, az alkoholmentes borotválkozás utáni folyadék gyengéden ápolja az arcot.