Végre itt egy óra, ahol az energiádat nemcsak levezetheted, hanem a „körkörösség elvét” követve vissza is nyerheted! Régen azt gondoltam, hogy a kemény, dinamikus, hajtós órák azok, amelyek változást okoznak külsőleg és levezetik a feszültséget. Mióta találkoztam a Jamin’ Cardio programjával, a korábbi tapasztalatok megdőltek, hisz a testi változás mellett a lelkem is felfrissült.

 

Ezáltal még közelebb kerültem önmagamhoz és az emberekhez. A kellemes zenére végzett, tökéletesen megkoreografált óra olyanoknak is örömöt okoz, akik azelőtt nem is gondolták volna, hogy a tánc mozdulatait elsajátíthatják és élvezhetik a maguk valóságában. Ezek közé tartozom én is.

 

Ez a program ledönti a gátlások emelte falakat és átvezet egy másik dimenzióba, ahol nem az számít, mennyire szépek a mozdulataid, hogy alakod tökéletes-e vagy sem, csak az, hogy szárnyalhatsz a különböző zenék pezsdítő ritmusára. A tánc megtanít kifejezni önmagunkat. A Jamin Cardio program célja, hogy korlátaid átlépésével végre önmagad lehess! A koreográfiák által megtanulhatod a híres sztárok, táncstílusok jellemző alaptánclépéseit, mozdulatait. Belebújhatsz Janet, Michael Jackson, Jennifer Lopez bőrébe, felpezsdülhetsz a latin zene ritmusától, megismerheted szüleid, nagyszüleid táncait, mint a charleston, a szving vagy a rock and roll.

 

Ha vendégként szeretnél részt venni az órán vagy esetleg mint oktatót érdekelne, gyere és próbáld ki, hidd el, nem fogod megbánni! Elrepítelek az aerobik és a tánc ötvözte szédítően klassz világba!

 

Hogy miért érdemes kipróbálnod?

          Mert hihetetlen hangulatban táncolhatsz.

          Mert belekostólhatsz a különböző táncok világába.

          Végtelen sok koreográfiát tanulhatsz meg.

          Mert csinos lehetsz.

          Mert növeli önbizalmadat.

          Mert megnyitja a gátlásaid kapuját.

          Mert ha bulizni mész elkápráztathatod az embereket.

És még sorolhatnám…

 

Hidvégi Andrea

Testnevelés-rekreáció szakos tanár

Nemzetközi oktató,

IWI: Jamin’ Cardio mesteroktató