A Mölltali Gleccser közelében található, négycsillagos Hotel Flattacher Hof minden látogatónak sportos, aktív kikapcsolódást kínál a síelés heteire. A szállodában nagy, tágas szobák, családi szobák, apartmanok várják a vendégeket. Minden szoba nagy, világos fürdőszobával, WC-vel felszerelt. Találunk TV-t, telefont, az értékeinket széfbe helyezhetjük.

 

Mindenhol van minibár, hajszárító és fürdőköpeny. A szobákhoz erkély is tartozik.

 

A szálloda szolgáltatásai: szauna, fedett uszoda, professzionális fitnesz-stúdió 150 négyzetméteren, szolárium, masszázs, billiárd, gyermek játszószoba, nagy kert, internetsarok, személylift, világos szemináriumszobák, kávézó, pincebár

 

A telelés, nyaralás egyaránt kikapcsolódás a testnek, a léleknek és a szellemnek, a hotel wellness-oázisában. A pihenés, és a sportos kikapcsolódás legkülönfélébb lehetőségei várják a látogatót. Élvezheti a fedett uszodát, a szoláriumot vagy egy csodás masszázst. A sportkedvelő vendégek a professzionális, 150 négyzetméteres fitnesz-stúdióban hódolhatnak szenvedélyüknek.

 

ALPINHÉT

A Hotel FlattacherHof egyhetes ajánlata     a hatnapos síbérletet, az ötnapos síoktatást, a félpanziót, a sportpályák és wellness-létesítmények ingyenes használatát tartalmazza 980 Euro/főtől. A kedves vendég ajándékba kap egy pár ATOMIC C. SPORT carving- vagy sílécet, kötéssel és bottal.

(2003. 12. 20-tól 2004. 01. 06-ig tartó időszak kivételével.) További információ:

 

Frau Sigrid Rieger

A-9831 Flattach

 

Tel:+43 4785 8100

Fax:+43 4785 8100-40

E-Mail: info@flattacherhof.at

http://www.flattacherhof.at/