Tejpépek probiotikummal

6 hónapos kortól már elkezdődhet a babák megismertetése az anyatejen kívüli ételekkel is. Ehhez nyújtanak egészséges és egyszerű segítséget a Hipp új tejpépjei, amelyek probiotikumokkal segítik az egészséges bélflóra kialakulását. Csak víz kell hozzá! Négyféle ízben már kapható.

 

Új epilátor a Remingtontól

Szabadulj meg a nemkívánatos szőrszálaktól minél egyszerűbben. Ehhez remek társra találsz a Remington BodyCurve készülékben, amely akkumulátoros, és fejének köszönhetően a hajlatokban is könnyedén használhatod. Ráadásul a benövő szőrszálak ellen is felveheted a küzdelmet a hozzá tartozó hámlasztó kesztyűnek köszönhetően.

 

Omega-3 zsírsavak az egészséges keringésért

A halban lévő “jótékony” zsírok, az úgynevezett omega-3 zsírsavak csökkentik a szívbetegségek kockázatát, és hasznosak lehetnek a bőrbetegségek, az izületi gyulladás vagy az allergia gyógyításában. Az Omeguard Forte omega-3 és omega-9 típusú telítetlen zsírsavakat és E vitamint tartalmaz 500 mg mélytengeri halolaj koncentrátum formájában.

 

Győztes ütővel győztes meccsek

A Tecnifibre T-Feel 305, klasszikus formájú, egészpályás játékra tervezett versenyütő a német Tennis Magazin 2006/3. számának tesztgyőztese:

– grafit keret Texalium megerősítéssel (A Texalium® a Hexcel Művek védett szabadalma)

– rendkívüli ütéserő, nagy ütéspontosság és stabilitás

Fogyasztói ár: 38 600 Ft

 

Profi edző, aki mindig veled van

A Garmin Forerunner 305 folyamatosan jelzi a sebességedet, szívritmusodat, a megtett távolságot, ütemet és az elégetett kalóriákat, így sokkal hatékonyabban edzhetsz. Megújult külsején kívül egy erősebb GPS antennával is fel lett szerelve, így biztosítva a jobb, optimálisabb vételt.

 

Masszírozd le a narancsot!

A Relaxinfra Massage Roll készülékbe épített forgó hengerek elgördülnek testünkön, miközben mélyre ható nyirokmasszázzsal véglegesen eltüntetik a narancsbőrt. Alakformáláshoz, fogyókúrához, narancsbőrkezeléshez remek megoldás. 15-20 perces kezelésekkel néhány alkalom már látványos eredményeket produkál.