Egy korty biopezsgő?

Magyarországon elsőként a Walton Pezsgőgyár Rt. készített biopezsgőt. A biotermékek egyre népszerűbbek azok körében, akik figyelnek egészségükre. Számukra készítették el a Walton Pezsgőgyár pincemesterei a különleges minőségű Chardonnay biopezsgőt. Az alapbor a mátraaljai lejtőkről, a Biokontroll Hungária Kht. által ellenőrzött organikus szőlőtermésztésből származik. A Chardonnay légies jellege zamat-gazdag gyümölcsös íze fokozottan érződik.

 

Adidas Pillangó Fitness Nap

Az Adidas új kollekcióját ismerhettük meg az Adidas Pillangó Fitness Napon, ahol az International Wellnes Institute és az A1 Wellness Center szakemberei a XXI. század legújabb mozgásforma-irányzataiba vezették be a résztvevőket. A rendezvényt Csisztu Zsuzsa volt tornász és sportriporter vezette, a trópusi kontinens misztikus táncait idéző Afro Dance-t pedig Pflum Orsi, a Megasztár versenyzője is „végigtáncolta”. A legnagyobb újdonságnak a Meditatív Aerotréning számított. A vendégek között volt még Rubint Réka fitnesz edző és Varga Zsuzsa énekesnő is.

 

Hazai készítmény a csontritkulás kezelésére

Csontritkulás kezelésére szolgáló új készítménnyel bővült a Richter Gedeon Rt. mozgásszervi palettája, mely adagolása kényelmes, hetente egy alkalommal kell bevenni. A vállalat a mozgásszervi megbetegedések területén komplex terápiát kínál a betegek számára

a már meglévő két sikeres készítménye mellett.

 

Bőrre bor

A Danubius Thermal Hotel

Hévíz**** Superior újdonsága a Vital Vino szőlő- és borterápia. A kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó, hidegen préselt szőlőmagolaj hatására a bőrön rövid idő alatt rendkívül látványos változás érhető el.

www.danubiushotels.com/heviz

 

Amikor egy elődöntő többet ér az aranynál…

A női kézilabda Bajnokok Ligájának elődöntője szívmelengető eseménnyel kezdődött. A Dunaferr női kézilabda csapatának két játékosa 11 millió forintos pénzadományt adott át a Svábhegyi Állami Gyermekgyógyintézet igazgatójának, dr. Kósa Lajosnak.

A nagy értékű adomány eredete kettős: egyrészt a kézilabdacsapat a meccs bevételét ajánlotta fel az intézetnek, amelyet az AstraZeneca Gyógyszergyár – mely a Dunaferr csapatának is szponzora, kiegészített 11 millió forintra. A pénz jó helyre került: egy olyan diagnosztikus műszert vesz belőle az országos intézet, amelyre nagy szükségük van az asztmás gyerekek korszerű kezeléséhez.

 

Hajszobrász és testfestő – versenyben a mesterek

Hajszobrászok és kozmetikusok mérték össze tudásukat a Hungexpon rendezett szépségipari versenyen. A megmérettetésen a hazai mezőny mellett a szerbia-montenegrói csapat is részt vett. A verseny külön érdekessége volt, hogy a kozmetikusok idén – a nézők legnagyobb örömére – testfestés kategóriában is összemérték tudásukat. A közelgő világbajnokságon hazánkat a honi bajnokság dobogósai képviselik majd.

 

Hagyja a robotra a munkát!

A jászberényi Electrolux porszívógyárban mostantól számos új termékcsaládot gyártanak, melyek között megtalálhatóak a hazánkban eddig is forgalmazott Oxy3, Oxygen, Ultra Silencer porszívók, valamint a légtisztító termékcsalád is. A hagyományos porszívók mellett, Jászberényben gyártják mostantól az Electrolux által fejlesztett, Trilobite névre hallgató robotporszívót is, mely felismeri a lépcsőket és saját maga kiporszívózza a lakást.

 

Szállodabővítés a Hasik Hotelben

Döbröntén 2005. május 1-től 8 exkluzív, légkondicionált vendégszoba, 1 rendkívül elegáns, technikailag kitűnően felszerelt konferenciaterem, valamint 1 business corner segíti a konferenciák, tréningek eredményes lebonyolítását.

www.hasik.hu 

 

Sohasem késő

A Magyar Osteoporosis Betegek Magyarországi Egyesületének konferenciája

2005. május 20–21.

Balatonfüred, Hotel Füred,

Regisztráció:

Dr. Eszlári Orsolya

OBME 1113 Budapest, Karolina út 27.;

obme@obme.hu