Pierre Cardin új, egyedülálló parfümje, az Emotion az érzéki, elegáns, igazi mai nő személyiségét fejezi ki. Az érzelmek varázsa a világhírű tervező páratlan stílusában. Egy izgalmas, csábító parfüm, amely minden nőt megérint. Egy illat, amely egyenesen a nő legtitkosabb érzéseit, vágyait ébreszti föl. A szerelem, a vágy és a vidámság megtestesítője.

 

Lacoste Pop Edition illatok és a Pop Art

A Pop Art stílus színes, dinamikus grafikus elemei ihlették a LACOSTE POP EDITION-t. Az egyedi, limitált kiadású fémdobozokat kifejezetten utazáshoz tervezték, melyet egyszerűen csak a táskánkba dobhatunk. Az illatsorozat egyszerűen ellenállhatatlan – sárga és pink lányoknak, kék és piros fiúknak – és indulhatnak a forró nyári nappalok és meleg éjszakák. 

 

A győzelem illata

Vegyen részt a fizikai teljesítményhez vezető érzelmi utazásban! Az új Boss In Motion Edition II. visszalépés a startvonalra, cél a szívverésünk felerősítése   verseny előtt. Az illat az izgalmat, a mentális és fizikai összpontosítást szimbolizálja, amely győzelemhez vezet. Legyen az Öné ez a csokor kirobbanó frissesség. Ösztönözze érzékeit, és készítse fel testét a győzelemre az új illattal. 

 

A feszes keblek titka

A keblek bőre testünk különösen érzékeny része, mely az idő múlásával veszít feszességéből, és gyakran megereszkedik. Ezért a bőr szerkezete a felelős: a kollagén és az elasztán rostok elgyengülnek és ritkásabbá vállnak. A belső támaszték hiánya meglátszik a bőrön. Az Estée Lauder Body Performance Toning Bust Serum azonnal javítja a bőr tónusát, helyreállítja természetes feszességét és rugalmasságát. 

 

Platinafény az ajkakon

A platina fényével csábító, ragyogó, folyékony rúzs a legújabb Estée Lauder Electric Liquid LipCreme, mely a rúzs és a szájfény legjavának ötvözete. Kicsavarható ecsete egyetlen mozdulattal kontúrozza és színezi az ajkakat. 

 

 

Frissítő permetcseppek éjjel-nappal

A Nina Ricci új Revitalizáló Bőrkisimító Arcpermetének ultrakönnyű textúrája meggátolja a bőr öregedését, szépségápoló hatású. A frissítő permetcseppek revitalizálják, élettel töltik fel a bőrt, kellemes, szomjoltó pillanatot ajándékozva az epidermisznek. Az újjáéledt, ápolt bőr rugalmassá, simává, lággyá válik, és már várja a napszaktól függő ránctalanító nappali, vagy a gazdag textúrájú ránctalanító éjszakai krémet.