Két nõ: a színésznõ, aki változtatni akart az életén, és a személyi edzõ, aki ebben segíteni tudott neki. Mindketten kisgyerekes anyukák, akik tudják, a szülés után nem könnyû egy nõnek, ha újra a legjobb formába kívánja hozni magát. Janza Kata – a gyönyörű díva, a közönség kedvence, mégis zavarban érezte magát „civilként“ a fitneszteremben…

 

JANZA KATA , az Operettszínház művésze
„Samu születéséig egy bukfencnél többet nem sportoltam“
 
– Mi az oka, hogy személyi edzõhöz fordultál?
– Megszületett a második gyermekem, Samu, Janka lányom után kilenc évvel. Hát, ez a terhesség bizony nem úgy alakult, mint az elsõ, legalábbis a pluszkilókat tekintve nem.
 
– Szép, karcsú vagy most is.
– Pedig húsz-harminc kilót szedtem fel kilenc hónap alatt. Hamarosan önálló estem lesz az Operettszínházban, újra dolgozni kezdtem, hát szégyellném, ha a jelmezeimet át kellene alakítani, szabni az alakváltozásom miatt. Ezért aztán úgy döntöttem, elmegyek a konditerembe.
 
– Úgy mondod, mint akinek ez nagyon nehéz döntés volt.
– Mert nagyon nehéz döntés volt. Egyszer voltam életemben konditeremben, és az olyan hatással volt rám, hogy nem támadt kedvem többé benyitni. A művészemberek, színészek világa egészen más, mint a sportembereké. Úgy éreztem, nem illek a képbe. Annyira kellemetlen élmény volt, hogy piros foltos lett a bõröm tõle.
 
A teljes anyagot elolvashatod a fitt.info magazin novemberi számában!