Erdélyi Mónika, az egyik nagy kereskedelmi tévécsatorna show-jának háziasszonya bizonyára mindenki számára ismerős. Sokan valószínűleg nem tudják, hogy a népszerű műsorvezető fitnesztermet üzemeltet, ahol ő maga is gyakori „vendég”. Lássuk, mi a titka annak, hogy a képernyőn mindig fittnek látjuk. Mónika megmutatja, hogyan edz, hogyan tartja formában alakját.

 

Combközelítő gép: a belső combizmok is feszesek ettől a gyakorlattól

 

 

Combtávolító gép: végezhetjük a combformálást ülve is

 

 

Lábemelés oldalra alsó csigán: a comb távolító izmait edzi a gyakorlat, azaz a „bricsesz” feszesítésénél játszik szerepet. Nem kell félnünk a nagyobb súlyoktól, hiszen a lábunkat állandó terhelés éri és csak a kemény munkára reagál megfelelően. Ne feledjük, így az izom formálódik, a zsírt a kardiótréning égeti csak hatásosan.  

 

 

 

Fargép: emeli a popsit, és gömbölyíti az egész farizmot.

Hasprés gép: Tulajdonképpen az egész hasat megedzi, de legfőképpen a felső hasizmokat. Figyeljünk a légzésre, préselésnél kilégzés, hasizmok megfeszülnek, aztán a mély belégzés és hasizmok elernyednek.

 

 

 

 Törzsfordítás géppel: külső ferde hasizmokat dolgoztatja meg a vékony derék egyik elengedhetetlen gyakorlata.

 

 

Rotex: a lépcsőzés egy továbbfejlesztett változata, mely egy elliptikus pályán mozog, tökéletes kardiógyakorlat, de igénybe veszi a láb és a csípő összes izmát.