Ördögi csáberő! CSOKI RÚZS

Az édességek ördögi csábereje az ajkakon csak egy pillanatig, a csípőn viszont mindörökké ott marad – tartja a mondás. Az Estée Lauder a csokoládé egészen újfajta, hosszantartó élvezetét kínálja, ráadásul kalóriamentesen! A Pure Color rúzsok és szájfények Chocolate színei jelentik most a divatélvezetet.

 

Igéz a VALENTINO VÖRÖS!

Gondolj a vörös színre! A vörös maga az élet, a vér színe, magában hordozza a szenvedélyt, a szerelmet, és a gyógyírt a szomorúságra.

A Valentino V Absolu – új parfümöt azoknak a hölgyeknek ajánlják, akik imádják a vöröset. Az elegáns vörös üvegbe rejtett gazdag, figyelemfelkeltő esszencia segítségével a nő érzékisége, vonzása és magabiztossága hatványozódik.

 

Az éjszaka esszenciája

Az elegáns és csábító nő könnyedén mozog a divat és kultúra világában. Egy meghatározó jellem és személyiség szereti, ha űrt hagy maga után, és élvezi, ha észreveszik. Aktív, szabad és kifinomult. Az illata a legvonzóbb öltözéke, amellyel rafinált módon burkolja be testének minden zugát. A J.del Pozo IN BLACK parfüm 3 rendkívül különleges alkotóelemének – a fekete cseresznye, a fekete liliom és az édesgyökér – együttese mágikus hatással szítja fel a szenvedélyt és a vágyat.

 

Versenyfutás az idővel

Mindannyian mosolygunk, nevetünk, grimaszolunk – és a bőrünk ráncolódik, megfizet érte. Amikor a ráncok kezdenek folyamatosan láthatóvá válni, nem tűnnek el egy-egy jó alvás után, nincs olyan nő, aki ne kezdene azon gondolkodni, jó lenne visszaforgatni az idő kerekét.

A RoC csúcsterméke, a RETIN-OX CORREXION a retinol ránctalanító hatását és a CollagenOx Complex egyedülálló ráncfeltöltő tulajdonságait kombinálja, segítségével még a legmélyebb ráncok is csökkenthetők. Rendszeres használatával a bőr visszanyeri 10 évvel ezelőtti, természetes hatását.

 

Ápol és takar

Az Astor legújabb terméke igazi változást hoz a nők életébe. Az új Anti Stress & Lift bőrtökéletesítő alapozó kisimítja a ráncokat, ezzel egyidőben nyugtatja is a bőrt. Így fittyet hányhat az évek múlására! Nemcsak szívében és lelkében, a bőrében is fiatalabbnak érezheti magát!

 

A barnákra is gondoltak!

Vége a szőkék uralmának! A barna haj egyre divatosabb. Ám éppúgy különleges gondoskodást igényel, mint a szőke, mivel több pigmentet tartalmaz, jobban elnyeli a fényt, s gyakran fénytelenné, mattá válik.  A Gliss Kur Szatén Barna sampon fényessé és lággyá, a balzsam könnyen fésülhetővé teszi a hajat, a direkt regeneráló pakolás ápolja, belülről erősíti, kívülről pedig gyöngyfény csillogást ajándékoz a barna hajnak.