Május első vasárnapján minden gyermek és felnőtt az édesanyját köszönti! Ez az a nap, amiről sosem feledkezünk meg, megajándékozzuk egyetlen Édesanyánkat és most a Danubius Health Spa Resort Margitsziget is hozzájárul, hogy az ünnep még egyedibb és tökéletes legyen.

 

 
Hozza el hozzánk édesanyját ezen a tavaszi ünnepen, ajándékozza meg egy pihenéssel, relaxációval összekötött együttléttel a Margitszigeten!  
 
Anyák napján azon vendégeink édesanyja részére, akik a Danubius Premier Margitszigetben érvényes bérlettel rendelkeznek vagy napijegyet vásárolnak nálunk, az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:  
 
          Május 6-án reggel 9:00 -től 12:00-ig ingyenes belépést Budapesten egyedülálló, különleges
sóbarlangunkba, amelynek levegője rendkívül jó hatással van asztmatikus panaszok, légúti megfázás vagy allergia kezelésére, ill. kellemes relaxációt biztosít mindenki részére;
 
          12:00 – 15:00 között ingyenes uszodabelépőt, amellyel igénybe vehetik a Danubius Health Spa Resort Margitsziget uszodai-fitness szolgáltatásait (3 termál medence a margitszigeti gyógyvízzel, 18 méteres fedett-, 13 méteres külső úszómedence napozó terasz, drinkbár, illatkamra, gőzkamra, férfi- és női szauna, 400 nm-es, kiválóan felszerelt fitness terem kardio- és erősítő gépekkel,
 
          és hogy Önnek is kedveskedjünk, minden vendégünk reggel 9:00 és délután 13:00 között ingyenes aquajogging, tai-chi, gerinctorna és jógaoktatáson vehet részt  a Danubius Health Spa Resort Margitsziget tetőtéri napozóteraszán a nyitott úszómedence mellett (rossz idő esetén a fitness teremben.)
 
Jöjjön el, s szerezzen egy jó napot édesanyjÁnak és önmagának!
 
Mindenkit szeretettel várunk!
 
A Danubius Premier Margitsziget csapata
 
Danubius Health Spa Resort Margitsziget
1138 Budapest, Margitsziget
Tel: 889-4914, Fax: 889-4904,