Színátmenetes púder

Nina Ricci 2005-ös ősz-téli sminkkollekciójának főszereplője az egyedülálló és nélkülözhetetlen színátmenetes púder, mely stílusában harmonizál a Love in Paris romantikus himnuszával. Gyengéd, fényvisszaverő formulája világosabbá, üdévé varázsolja a bőrt, így lágy textúráját választásunk szerint használhatjuk szemre, arcra, dekoltázsra.

 

 

ESS TÚLZÁSBA!

Ilyet még nem láttak a szempilláid!

A Volume Shocking DÚSÍTÓ – ÉPÍTŐ KETTŐS SZEMPILLASPIRÁL egyszerűen elképesztő szempillákat varázsol. A szempillaspirálok használata általában nehézkes: a festék magas wax tartalmánál fogva, nehezen oszlatható el a pillákon, gyakran csomók keletkeznek. Ezt megelőzendő a L’ORÉAL Paris laboratóriumai egy forradalmian új összetevőt fejlesztettek ki, amely lehetővé teszi a festék egyenletes eloszlását egy olyan szabadalmazott, 4 szálirányú fordított spirálkefével, mely optimális mennyiségű festéket juttat a szempillákra. A Felvitel tökéletes, a hatás elképesztő.

 

Nyugtasd meg!

Testünkön a bőr savas egyensúlya külső tényezők hatására megbomolhat: a bőr kevésbé tud védekezni, és az irritáló baktériumok megtapadnak rajta. Megjelennek az érzékenység jelei, a bőr kipirosodik, húzódik, csípő érzés lép fel.

A Vichy pHysio 5.5 testápoló család Phytantrine ™ hatóanyaggal úgy hat, mint egy védőpajzs, mert a bőr felszínére kenve taszító hatást fejt ki, és meggátolja az irritációért felelős baktériumok 99%-ának megtapadását. A bőr így jobban tud védekezni, kevésbé lesz érzékeny, megnyugszik és bársonyossá válik.

 

A Te illatod, a Te pasid

A HUGO energise a HUGO BOSS Divatház legújabb, az eddigieknél is vibrálóbb férfiillata. A Hugo azon férfiaknak kínálja illatait, akik saját szabályaik szerint élik az életüket, és egyéni stílusuknak megfelelően alakítják azt. A Hugo illatokat viselő férfiak nagyvárosban élnek, provokatívak, magabiztosak. A HUGO BOSS Divatház a HUGO márkán belül olyan illat alkotására törekszik, amely minden körülmények között alkalmazkodik a „két lábbal a földön járó” férfi hangulatához, hűen tükrözi az ő jellemvonásait. A HUGO energise ilyen! Üzenete: nagyvárosi életérzés, energikus stílus, dinamizmus és lelkesedés.

Bár az Ő illata, mégis a Tiéd.

 

Lycra hajszál

Az új Taft LYCRA â-FLEX a különlegesen rugalmas Lycrát tartalmazó formulának köszönhetően úgy tartja formában a hajat, mintha azt egy láthatatlan háló venné körül. A haj megőrzi formáját, anélkül, hogy a hajszálak összeragadnának. A Taft LYCRAâ-FLEX styling család 24 órás rugalmas, természetes hatású tartást biztosít.

â-FLEX a különlegesen rugalmas Lycrát tartalmazó formulának köszönhetően úgy tartja formában a hajat, mintha azt egy láthatatlan háló venné körül. A haj megőrzi formáját, anélkül, hogy a hajszálak összeragadnának. A Taft LYCRAâ-FLEX styling család 24 órás rugalmas, természetes hatású tartást biztosít.

 

Aloe Vera

Gél

Alkalmazható felületes hámhiányokra, égési sérülésekre, pattanásos bőrre, herpeszre, övsömörre, korpás felületekre, és még mi mindenre! A tiszta, stabilizált Aloe Vera gél tökéletes minden bőrtípus kisebb irritációinak enyhítésére, pl: napégés, szúnyogcsípés kezelésére!

Spray

A First Aid-Aloe Vera Spray alkalmas a bőr kisebb irritációinak kezelésére. Ez a nyugtató hatású spray az Aloe Vera gélen kívül számos fontos gyógynövény-kivonatot is tartalmaz. Azonnali segítség otthon, vagy utazás alatt.

Használata kisebb sérüléseknél, zúzódásoknál, vágásoknál, horzsolásoknál, kisebb égési sérülések, napégés, csípések, kiütések kezelésekor javasolt. Gyermekeknél pelenka kiütés kezelésére is alkalmas. Bőrnyugtató, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású.