POLICE Uomo.  A Police márka arca 2004-től három éven át David Beckham – ízig-vérig mai férfi, a sportos és divatos fia­talok ikonja. Elegáns és megnyerő illat energikus és sikeres férfiakszámára, akik szembenéznek az élet kihívásaival egy olyan világban, ahol a sporté és a szenvedélyé a főszerep.

 

Parfüm egy olyan életfel­fogáshoz, mely méltó a márkanév­hez, amely mára összeforrt a sport és a lendületesség koncepciójával. A Police Uomo maga a CSÁBÍTÓ illata: életerő, érzékiség és szen­vedély.

 

POLICE Eyes

Varázslatos kék szemek… A szem a lélek tükre, és a Police Eyes illatkompozíciója éppen erre épült. A szofisztikus, elegáns, ám trendi és vagány nő illata; aki képes a szemein keresztül megmutatni benső énjét, szívét és lelkét. Friss, vidám illat. A fejillat az ananász és a fekete ribizli   egyedi keveréke piros borssal, a szívjegy jázmin, liliom és írisz, mely utat készít a har­mónia fás jegyeinek, a szantálfa és ámbra csodás ölelésének.


 

W MAN

Roberto Verino divatdiktátor ismét új, valódi férfiil­latot alkotott. A VV MAN érzékeny, romantikus férfi illata, aki bátran felfedi belső énjét. Szabad és nyílt, tele szexuális töltéssel és szenvedély­lyel. Igazi nagyvárosi egyéniség, tud élni, élvezi az élet minden pillanatát.
A VV MAN vibráló kombinációja a virá­gos, mediterrán frissességnek, keve­redve az erős fûszeres hangjegyekkel, a fás felütés eleganciájával és a fehér pézsma érzékiségével. Az üveg formá­ja és energiával teli, misztikus színe a férfias erő üzenete.

 

Ragyogtassa nőiességét!

Könnyeden csábít a ragyogó és illatos bőrével, egy­szerre vonzó a szemnek, az orrnak és a szívnek, elra­gadó, csábító a tökéletes érzékiség megtestesülése.

 

A BOSS INTENSE SHIMMER EDITION termékben az elegáns, érzéki BOSS INTENSE illat szemet kápráztató, ragyogó csillámpor­ral párosul, s így új kifejezést ad a nőies csábításnak és szenvedélynek. Az illatban lévő apró csillámok emelik a vonzó dekoltázs eleganciáját napközben, illetve hangsúlyozzák az éjszaka folyamán. A BOSS INTENSE nőő élvezi a csábítást, vágyat és csodálatot kíván kelteni, miközben az illat személyes varázsának részévé válik. Tündököl, akár egy istennő, s egyre inkább élvezi a csábítás játékát.

 

A könnyed nő iesség: PACO RABANNE POUR ELLE. A Paco Rabanne nőnek sajátos lelke van. A lelke teli van élénkséggel, vidámsággal, humorral és könnyedséggel, jókedve beragyogja a napjait, messzire számûzi az egyhangúságot. A Paco Rabanne Pour Elle Eau de Toilette válto­zata ezt az életszemléletet testesíti meg. Az Eau de Parfum frissebb, könnyedebb vál­tozata új, varázslatosan természetes jegyekkel gazdagítva. Pezsgő, napsütötte, ragyogó, virágos-gyümöl­csös illat. Ez a Paco Rabanne könnyedség esszenciája. Egy lágy, könnyed női sóhaj.

 

Rosamor

Oscar de la Renta előhozza a nők belső kisugárzását. A rosamor visszatérés az örök nőhöz, azokhoz az asszonyokhoz szól, akik igazán élnek, szeretnek és nevetnek. Az illat virágok és gyümölcsök kavalkádja. Az illat szíve olyan forró, mint egy latin tánc. Ylang-ylang és indiai tubarózsa van a mélyben, amelyeket még tovább erősít a rózsa és a gardénia örök nőisége. Fás, vaníliás alap diszkrét pézsmával: az érzéki jegyek meglepő összessége. Mindehhez hozzájárul a szantálfa édessége, és az illatból áradó önfeledt kacagás.

 

Life by ESPRIT

A life by ESPRIT mosolyra késztet. Neve, doboza, üvege, gazdag illata egytől egyig optimizmust, magabiztosságot és életszeretetet fejeznek ki. A life by ESPRIT azoknak az életvidám fiatal hölgyeknek szól, akik szabadjára merik engedni érzelmeiket, akik szeretik a napfényt, élénk színeket, a virágokat, a friss gyümölcsök édes zamatát, az őszinte melegséget és mindenekfelett az őszinte nevetést. A nőknek, akik ismerik és szeretik magukat, élvezik az   életet, a szabadságot, a vibrálást és a szórakozást.


 

True Star

Tommy Hilfigeráltalkreált True Star meleg, érzéki és kifinomultorientálisvirágillat. Az önbizalom és a szerénység harmo­nikus keveréke Beyoncé Knowles vonzerejét és belső ragyogását tükrö­zi. A True Star olyan nők számára készült, akik rendkívülieknek szeret­nék érezni magukat. Az illat ezt az érzést váltja ki viselőjéből. Magabiztos­nak érzi magát, mert az illat természetesen érzéki és a személyiséget hang­súlyozza.